Ana SayfaÜnlülerFenomen Gelin Adayı Solmaz Gelinlik Giydi

İlgili Postlar

Fenomen Gelin Adayı Solmaz Gelinlik Giydi

Fenomen gelin adayı Solmaz  gelinlik giydi. Show Tv ‘de yayınlanan Evleneceksen Gel adlı evlilik programında çok sevilen fenomen  gelin adayı Solmaz yine bir olayla adından söz ettirmeyi başardı . Yaptığı oryantal danslarla, programdaki samimi tavırlarıyla milyonların  sevgisini kazanan Solmaz’ın  14 şubat salı günki programa gelinlikle katılması izleyicileri  meraklandırdı.

SOLMAZ GELİNLİĞİ KİM İÇİN GİYDİ

Solmaz’ın gelinliği Nurullah için mi yoksa Kağan içinmi giydiği merek edilirken, Seda Sayan’ın ısrarları sonucu gelinliği Kağan için giydiğini söyleyen gelin adayı Kağanı canlı odaya beklediğini, geçmişte yaşanan tatsız olayları unutup  daha fazla hata yapmadan barışmak istediğini  söyledi.

“Kimse için yapmayacağım  şeyleri kağan için yaptım ”  diyen gelin adayı, sabah hiçkimse yokken stüdyoya geldiğini özel odayı kalpli balonlarla süslediğini ve Kağan’ı özel odaya beklediğini belirtti.

SOLMAZA GÜVENMİYORUM

Geçmişte Solmaz’ın yaptığı hataları affedemediğini söyleğen damat adayı,  ilişkleri sürecinde araya 3.kişilerin girmesiyle çok yıprandığını artık hiçbirşeyin eskisi gibi olamayacağını söyledi. “Solmaz’a güvenemiyorum güvendiğim için Solmaz’a karşı bir adım atmak içimden gelmiyor” diye konuştu.

 

Solmaz ile tekrardan barışmak istemediğini belirten damat adayı tanımak istediği  başka birinin olduğunu söyledi , şu anda birini gözlemlediğini ve aklındaki kişiyi ilerleyen günlerde açıklayacağını söyledi.

SOLMAZ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Kağan için gelinlik giyip barışmak istediğini belirten gelin adayı Kağan’ın özel odaya gelmeyi red etmesiyle büyük hayal krıklığı yaşadı, canlı yayaında duygusal anlar yaşayan gelin adayı gözyaşlarına boğuldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler