Ana SayfaDizilerSiyah İnci Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Siyah İnci Ne Zaman Başlayacak?

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın başrolde yer alacağı Siyah İnci için geri sayım başlıyor. Oyuncu kadrosunun oluşturulması ile birlikte daha fazla dikkat çekmeye başlayan Siyah İnci, yeni sezon itibari ile ekranlarda yer almaya başlayacak.

Siyah İnci Künyesinde Kimler Var?

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin yönetmeni Erol Özlevi. Senaryoda ise Yekta Torun’un imzası var. Oyuncular ile ilgili tüm detaylar şu an kadar paylaşılmasa da özellikle başrol oyuncuları Siyah İnci’nin konuşulmasını şimdiden sağladı. Ekranların en çok sevilen isimlerinden birisi olan ve sosyal medyada dikkat çeken Hande Erçel ile en sevilen erkek oyunculardan birisi olan Tolgahan Sayışman’ın Siyah İnci ile birlikte ekranlar gelecek olması aynı zamanda dizinin farklı bir hikâye ve aşk kurgusuna sahip olacağını da gösterdi.

Siyah İnci’de Kimler Oynayacak?

Şu ana kadar gelen bilgilere göre Siyah İnci’de başrol oyuncularının dışında yer alacak oyuncular şöyle; Berk Hakman, Nurseli İdiz, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay. Dizi kadrosunun güçlü olması dizi için beklentileri arttırıyor.

Hande Erçel Kimdir?

Tolgahan Sayışman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler