Ana SayfaÜnlülerSimge Çocuğu Olduğu İddialarını Yalanladı!

İlgili Postlar

Simge Çocuğu Olduğu İddialarını Yalanladı!

Çıkardığı şarkı ile tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Simge, kendisi hakkında gündemde yer alan iddialar için açıklamalar yaptı.

Özellikle son dönemlerde Simge’nin bir çocuğu olduğu ve herkesten bu çocuğunu sakladığı yönünde çeşitli iddialar gündemde yer almıştı. Bu durum özellikle sosyal medya üzerinde oldukça dikkat çekerken iddiaların gerçek olarak algılanmaya başlamasının ardından Simge bir açıklama yapma gereği duydu.

Simge Çocuğu İçin Konuştu!

Simge tarafından yazılı bir şekilde yapılan açıklamalarda gündemde yer alan iddiaların herhangi bir şekilde gerçeği yansıtmadığı net bir şekilde belirtildi. Simge yaptığı açıklamada tüm iddiaların asılsız olduğu belirtilirken özel bir kanalda gündeme getirilen bu iddiaların asılsız olduğu ve konuyla ilgili çalışmalara başlandığı belirtildi.

Yapılan açıklamaların kendisi hakkında itibar zedeleyici ve karalayıcı olduğunu da belirten ünlü güzel bu konuda tüm sevenlerine ve kamuoyuna önemli mesajlar gönderdi. Hakkında çıkan iddialara inanılmaması gerektiğini söyleyen güzel isim bu tip iddialar için gerekli hukuk mücadelesinin de başlatılacağını söyledi.

Programda Neler Konuşuldu?

Simge yaptığı açıklamalar ile birlikte gündemde konuşulan iddialarında hazırsın asılsız olduğunu söylerken programda oldukça ilginç ifadeler kullanılmıştı. Simge’nin özellikle çok alkollü olduğu bir zamanda eski menajeri olan Cihan Türkü tarafından taciz edildiği ve bu taciz sonrasında Simge’nin bir çocuk sahibi olduğu iddia edilmişti. Programda belirtilen bu iddialar sosyal medyada büyük dikkat çekerken tüm bunlar sonrasında gözler Simge’ye çevrilmişti. Fakat açıklamalar ile birlikte böyle bir durumun olmadığı net bir şekilde belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler