Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTrafik kazası geçiren Sıla: "Dipçik gibiyim"

İlgili Postlar

Trafik kazası geçiren Sıla: “Dipçik gibiyim”

Ankara’daki konserine gitmek üzere yola çıkan ve trafik kazası geçiren ünlü şarkıcı Sıla, yaşadığı korku dolu anlara rağmen profesyonellik örneği göstererek konserini iptal etmedi. Sahneden kendisi için endişelenen hayranlarına seslenen Sıla, “İyiyim, iyiyim. Dipçik gibiyim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, dün ATO Congresium’da saat 21.00’de başlaması planlanan konserine gitmek için yola çıktı. Ancak, TEM otoyolunun Sakarya kesiminde trafik kazası geçirdi. Hemen Düzce  Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Sıla, yapılan müdahalenin ardından konseri için Ankara’ya doğru yola çıktı. Saat 21.00’de başlaması planlanan konser, yaşanan kaza nedeni ile 22.30’da başladı. Sıla’yı izlemeye 3 bin 200 kişi geldi.

Kendisi için sahneye yerleştirilen koltuğa oturarak konserine başlayan Sıla, önce gelen konuklarını selamladı. Ardından da “İyiyim, iyiyim. Dipçik gibiyim. İki elim kanda olsa, gelirim.” diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Sıla’nın bu sözleri dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kazada hafif yaralandığını ifade eden Sıla, “Biraz yaralandık berelendik ama o arabanın içinden sağ salim çıktık ya daha da başka bir şey istemem. Bir gün mucizeye inanmak varsa, o benim için bugün oldu.” diye konuştu.

Sıla Gençoğlu Trafik Kazası Geçirdi ! Kaza Sonrası Görüntüleri

Kazanın 14 Şubat Sevgililer Günü’nde meydana gelmesine esprili bir şekilde değinen Sıla, bundan dolayı kazayı hiç unutmayacağını belirtti.

Sıla, bazı şarkılarını ayağa kalkarak seslendirdi ve sevenlerine sağlık durumunun iyi olduğunu gösterdi. Dinleyiciler, Sıla’nın eşsiz yorumu ve zengin repertuvarı ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Sıla kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler