Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla Sahnede Harun Kolçak’ı Unutmadı

İlgili Postlar

Sıla Sahnede Harun Kolçak’ı Unutmadı

Son dönemlerde yoğun bir konser dönemi yaşayan Sıla¸ geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Harun Kolçak’ı unutmadı.

Harbiye Konser serisine başlayan ve 5 farklı konser yapacağı açıklanan Sıla, geçtiğimiz gün ilk konserinde sevenleriyle bir araya geldi. Harbiye’de sevenlerinin yoğun bir ilgi gösterdiği sanatçı, kapalı gişe verdiği konseriyle dikkat çekti. 5000 kişi kapasiteli Harbiye’de sevenlerine unutulmaz bir gece yaşayan Sıla, konserde 40 farklı parça seslendirerek tam anlamıyla dinleyenlere şölen yaşattı. Çok farklı ve zengin bir repertuar hazırlayan Sıla, en çok sevilen şarkıları sevenleriyle birlikte seslendirdi. Üstelik sanatçıya sahnede farklı isimler de eşlik etti.

Efe Bahadır’la Sahneye Çıktı

Güzel şarkıcı sahneye ilk olarak Efe Bahadır ile çıktı. Çocukluk arkadaşı olan iki isim, çocukluk dönemlerinde kurduğu hayali sahneye çıkarak gerçekleştirme imkanı da elde etti.

Farklı Kıyafetleri Çok Beğenildi

Gecede dikkat çeken detaylardan bir tanesi de şarkıcının tercih ettiği kıyafetler oldu. 3 farklı kostüm ile sahnede yer alana sanatçı, kabarık toz pembe elbise, turkuaz parlak elbise tercih eden sanatçı, son bölümlerde smokini giydi.

Harun Kolçak’ı Unutmadı

Son bölümlere doğru yer yer sohbetlere de yer veren sanatçı, Harun Kolçak imzası olan Korkuyorum adlı şarkıyı seslendirdi. Bu parçanın söylenmeye başlanması ile birlikte Harbiye’deki tüm dinleyiciler, farklı bir atmosfer yaşadı ve usta sanatçı bir kez daha ölümünün ardından anıldı. Sıla, yaptığı bu jestle de izleyenlerin alkışını aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler