Ana SayfaÜnlülerSıla Nazardan Şikayetçi!

İlgili Postlar

Sıla Nazardan Şikayetçi!

Son dönemde tartışılan isimlerinden birisi olan Sıla, Tim Show Center’da konser verdi. Konseri sırasında dinleyenleri ile sohbet eden ve hayatı ile ilgili farklı anları aktaran Sıla, özellikle nazardan dolayı dert yandı.

Kendisine çok fazla nazarın dediğini söyleyen Sıla, kurşunlar döktürmesine rağmen yetmediğini ve hala nazar nedeniyle oldukça zorlandığını söyledi. Geçtiğimiz aylar içerisinde yeni bir konser serisine başlayan Sıla, Heybeden Şarkılar adlı konser serisinin altısını gerçekleştirdi.

Konsere Katılım Yoğun Oldu

Tim Show Center’da gerçekleşen etkinlik yoğun katılım ile gerçekleşirken, sevenleri Sıla’yı bu konserinde yalnız bırakmadı. Sahnede oldukça farklı bir kıyafet ile dikkat çeken Sıla dinleyicilerine teşekkür ederken şarkılarıyla kulakların pasını sildi. 9 yıldan beri sahnelerde yer alan ve 9 yıllık sahne hayatı boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Sıla, konserde akustik versiyonlara da yer verdi.

Talihsizlik Şarkıcının Peşini Bırakmadı!

Sıla konseri boyunca talihsiz anlar da yaşandı. Şarkıcının ilk olarak küpesi kulağından düşerken ilerleyen zamanlarda ayakkabısı da ayağından çıktı. Bu durum üzerine nazar ve kurşun döktürme ile ilgili açıklamalar yapan Sıla, yaşananlara aldırmadan konserine kaldığı yerden devam etti.

Bugüne kadar performansıyla her zaman dikkat çekmeyi başaran Sıla dün akşamki konseri ile de yine dinleyenlerin tam not almayı başardı. Farklı şarkıları, beğenilen sahne şovları ile Sıla bu konuda ne kadar iddialı olduğunu da tekrar konseriyle göstermeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler