Ana SayfaDedikoduSıla, İzmir konserini iptal etti!

İlgili Postlar

Sıla, İzmir konserini iptal etti!

Ünlü şarkıcı Sıla, İzmir’de yaşanan hain terör saldırısı sonrası 7 Ocak’ta gerçekleşmesi planlanan İzmir konserini iptal ettiğini açıkladı. Sıla, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile ” İzmir affet, gelemeyeceğim ben.” dedi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz yaz başında Mürekkep isimli altıncı albümü ile sevenlerinin karşısına çıkan müzik dünyasının güçlü ismi Sıla, İzmir konserini iptal etti.

Geçtiğimiz hafta, İzmir’de Bayraklı Adliyesi önünde yaşanan ve iki şehit verilmesi ile sonuçlanan hain terör saldırısı, sanat camiasını da derinden sarstı.

Sıla, 7 Ocak günü İzmir Arena’da konser vererek İzmirli hayranları ile bir araya gelmeyi planlıyordu. Ancak, terör saldırısı sonrası konserini iptal ettiğini duyurdu.

Sosyal medya üzerinden bir duyuru yapan ünlü şarkıcı, duygusal cümlelere yer verdiği bir metin yayınladı. İşte Sıla’nın o paylaşımı:

“Medetsiz yaşamaktan acısı yok. Kenetlenelim diyoruz, beraberlik, birlik diyoruz. Cümleler hep havada, basıyor yere. Harf kırık, ünlem kırık. 2017 başlangıcında, bir haftada, önce İstanbul, sonra İzmir. Umuda ihtiyacımız var.

İzmir, affet. Yokken dün burdakiler, korkarken evdekiler, gelemeyeceğim ben, gelemeyeceğiz biz. Yeni tarih için bilgilendireceğiz.

Başımız sağolsun dostlar. Yaralılarımıza acil şifalar, dövünen hepimize sabır, metanet, güç. Har olup cayır cayır alevinde kavrulsun zalimler. Yetsin artık. Perişanız. Perişanız demekten daha da…”

Sıla’nın İzmir konserini hangi tarihte gerçekleştireceği henüz netlik kazanmadı. Tarih belirlenince, bilgilendirme yapılarak Sıla hayranları konsere davet edilecek.

Sıla kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler