Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla Avrupa’yı Dolaşacak: Turne Takvimi Belli Oldu

İlgili Postlar

Sıla Avrupa’yı Dolaşacak: Turne Takvimi Belli Oldu

Sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok farklı bölgesinde verdiği konserler ile kalabalıklara şarkı söyleyen Sıla, Avrupa turnesine çıkıyor.

Avrupa turnesi kapsamında Avrupa’nın pek çok farklı semtinde sevenleriyle bir araya gelerek şarkılarını söyleyecek olan Sıla’nın Avrupa turnesi için takvim paylaşıldı. Yapılan açıklamalarda Sıla’nın programına 21 Mart tarihinde Amsterdam’da başlayacağı belirtildi.

Sıla Şarkıcı 15 Şehirde Konser Verecek

36 yaşındaki şarkıcı bugüne kadar oldukça iddialı konserler verirken 25 Mart tarihi itibariyle Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde Sıla heyecanı yaşanacak. 15 farklı konserden oluşacak Avrupa turnesi 30 Nisan tarihi itibariyle tamamlanacak. Bu bakımdan 25 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında Avrupa bölgelerinde dolaşacak olan Sıla, Avrupa’daki sevenlerini de yalnız bırakmayacak. Avrupa turnesi için belirlenen takvimi ise şu şekilde;

25 Mart- Amsterdam; Box

31 Mart- Manejim; Rosengarten

8 Nisan- Berlin; Columbia Halle

13 Nisan- Bielefeld; Ringlokschuppen

14 Nisan- Hamburg; Moda Club

15 Nisan- Düsseldorf; Mitsubishi Electric Halle

21 Nisan- Kopenhag; Musikteatret Albertslund

22 Nisan- Stockholm; City Conference Centre

23 Nisan- Londra; indigo at The O2

29 Nisan- Münih; Kesselhaus

30 Nisan- Nürnberg; Meistersingerhalle Nürnberg

Sanatçının turne kapsamında Almanya, Hollanda, Danimarka, İsveç ve İngiltere gibi ülkeleri gezeceği ve buralarda konserler vereceği öğrenilirken şimdiden konser biletleri satışa çıkmış durumda. Bugüne kadar çıkardığı albümler ile oldukça sevilen başarılı sanatçı, özellikle son olarak Mürekkep adı verilen bir albümünü piyasaya giriş yapmıştı. Bu albümde oldukça dikkat çeken sanatçının özellikle Avrupa turnesi boyunca yeni albümden şarkılarını seslendirmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler