Ana SayfaDizilerShow TV 22 Haziran Perşembe 2017 Yayın Akışı - Bugün Neler Var?

İlgili Postlar

Show TV 22 Haziran Perşembe 2017 Yayın Akışı – Bugün Neler Var?

22 Haziran Show TV yayın akışı paylaşıldı. Show TV’nin resmi internet portalı üzerinden gün boyunca yayınlanacak programlar ile ilgili tüm detaylara ulaşabilecek izleyiciler, yine Show TV 22 Haziran Perşembe 2017 yayın akışı dahilinde ekranlara hangi programların getirileceğini net bir şekilde öğrendi.

Show TV 22 Haziran Perşembe 2017 Yayın Akışı Sabah Ve Öğle Kuşağında Neler Var?

Yayınlanan Show TV 22 Haziran Perşembe 2017 yayın akışı programına göre Show TV’de gün sabah saat 07.30 yayınlanacak Gelin Evi ile başlayacak. Özellikle evlilik ve bu tür konulara önem veren kişilerin yakından takip ettiği Gelin Evi tekrar bölümü ile Show TV’de günün ilk program olacak. Bu programın ardından saat 09.30 ile Zahide Yetiş’le adlı program ekranlara getirilecek. Saat 12.00’da yayınlanacak olan Nursel’in Evinde Ramazan ise ekranların en çok izlenen programlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Nursel’in evinde Ramazan yine günün en çok izlenen programlarından bir tanesi olacak.

Gelin Evi yeni bölümü ise saat 13.00 itibariyle ekranlarda olacak. Show TV’nin en çok izlenen programlarından bir diğeri Evleneceksen Gel ise saat 15.00 itibariyle canlı olarak ekranlara gelecek ve yine talipler, hayat arkadaşını bulabilmek adına programda yer almaya devam edecek.

Show TV’de akşam kuşağında ise Show Ana Haber saat 18.45’te başlayacak. Ana Haberin ardından ise yeni bölümüyle yarışma programı Bir Sorun Mu Var saat 20.00 itibariyle Kemal Sunal’ın sunumuyla ekranlara getirilecek. Saat 21.00’da Güldür Güldür Show tekrar bölümleriyle, saat 23.32 Gece Hattı Haber Bülteni ekranlara getirilecek. Saat 01.00’da Demet Akbağ İle Çok Aramızda ve saat 02.30’te Peygamberin Doğuşu, Show TV ekranlarında olacak. Gecenin tekrar programlarından biri 03.30’da yayınlanacak ve Zahide Yetiş’le tekrar bölümü ekranlara getirilecek. 0 5.15’te ise sinema kuşağı olarak Cemo ekranlarda olacak.

Nursel’in Evi’nde Ramazan Dikkat Çekiyor

Ekranın sevilen yüzlerinden birisi olan Nursel özellikle Show TV’de başladığı yemek programı ile dikkat çekiyor. Ramazan Ayı’na girilmesi ile birlikte Ramazan’a özel olarak bir program başlatılan Nursel’in Evinde Ramazan programı yine Ramazan’a özel tarifler ile izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Sadece yemek programı değil dekorasyondan hanımların güzellik sırlarına kadar çok farklı konuların ele alındığı Nursel’in Evinde Ramazan, yine Show TV’nin en çok izlenen programlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Show TV 22 Haziran Perşembe 2017 yayın akışı kapsamında yayınlanacak olan Nursel’in Evinde Ramazan saat 12.00 itibariyle yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Yayınlanacak bu içerikler ile birlikte Show TV 28 Haziran Perşembe 2017 yayın akışı sonlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler