Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a : Sana Ne!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Ahmet Hakan’a : Sana Ne!

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj vererek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Röportajında dini konulardaki durumu ile ilgili açıklamalar yapan ve aynı zamanda sıklıkla İngilizce ifadeler kullanan Şeyma Subaşı için pek çok kişi eleştiri yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde Ahmet Hakan tarafından yazılan köşe yazısı ise bu konuda en çok dikkat çeken eleştirilerden birisi oldu.

Şeyma Subaşı Yanıt Verdi

Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda Ahmet Hakan tarafından yazılan köşe yazısına yanıt verirken, yazdığı açıklamalar oldukça dikkat çekti. Özellikle bazı cevaplarında Türkçe yerine İngilizce kelimeler kullanılmasının eleştirildiğini söyleyen Şeyma Subaşı, Ahmet Hakan’ın bu durumdan çok eğlenmesine tepki gösterdi.

Tepkisi Sert Oldu!

“Ahmet Bey, eğer bu yazınızı beni eleştirmek için yazdıysanız, alay etmenize gerek yoktu.” diyen Subaşı, yazdığı yazısında Ahmet Hakan’ın özellikle yaptığı eleştirilere katılmadığını ve yaptığı eleştirilerin maksatını aştığını söyledi.

Özellikle Ramazan ayında içki içmesinin eleştirilmesi üzerine Ahmet Hakan’ın verdiği yanıtı hatırlatan Şeyma Subaşı, kendisinin de bu eleştirilere karşı aynı şekilde yanıt verebileceğini söyledi. Eleştirilerinde hiçbir şekilde hakaret ve benzer ifadeler kullanmayan Şeyma Subaşı’nın yaptığı uzun açıklama kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti.

“ Size ne? Kime ne? Ama eminim kendinizce mantıklı sebepleriniz vardır, ben yine de size sevgilerimi yolluyorum. Başarılar Ahmet bey.”Diyerek açıklamasını sonlandıran Şeyma Subaşı’nın mesajı kısa süre içerisinde ses getirdi. Bu açıklamalar sonrasında Ahmet Hakan’dan gelecek yanıt ise şu anda oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler