Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan Acun Ilıcalı ile sarmaş dolaş fotoğraf

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Acun Ilıcalı ile sarmaş dolaş fotoğraf

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, uzun bir aradan sonra sevgilisi Acun Ilıcalı ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Subaşı, paylaşımına romantik bir not eklemeyi de ihmal etmedi. Detaylar haberimizde…

Şu sıralar ilgiyle izlenen Survivor yarışması ile ilgilenen ünlü televizyoncu TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımları ile sık sık magazin gündemine geliyor. Sevgilisi Acun Ilıcalı ile birlikte pek sık fotoğraf paylaşmayan Şeyma Subaşı, uzun zaman sonra Acun Ilıcalı ile birlikte çekilmiş sarmaş dolaş oldukları bir pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı, paylaşımına romantik bir de not ekledi.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan paylaşımına “Güldüren erkek, gülen kadın… O benim hem sevgilim hem de en yakın arkadaşım” notunu ekledi.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, Ilıcalı’nın eşinden boşanmasının ardından sürekli birlikte olmaya başladılar. İlişkilerinden bir de kızları olan çift, sık sık evlilik haberleri ile gündeme geliyor. Çiftin ne zaman evlenecekleri merak ediliyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler