Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Sitemli: “Şeyma’ya Çamur At”

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Sitemli: “Şeyma’ya Çamur At”

Acun Ilıcalı ile ilişkisi duyulduktan sonra kısa süre içerisinde magazin dünyasının ilgi çeken isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde çok ilginç bir suçlama ile karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz aylarda ünlü ismin Onur Baştürk ile yaptığı röportajda, farklı projelerden bahsedilmişti. Özellikle moda dünyasına yönelik yeni bir projesi olduğunu söyleyen Şeyma Subaşı, olmuş mu olmamış mı noktasında kişilerin giydikleri kıyafetleri özel bir uygulama aracılığı ile değerlendirebileceğini belirtmişti. Bu fikir, röportaj yayınlandıktan sonra oldukça dikkat çekerken, Şeyma Subaşı’ya yönelik yapılan yeni bir suçlama ise kafaları karıştırdı.

Şeyma Subaşı’ya Suçlama!

Gelen son bilgilere göre özel uygulama için ünlü isme suçlama yöneltildi. Fikrin kendisin ait olduğunu ve Şeyma Subaşı’nın bu fikri aldığını iddia eden bir kişi, kısa süre içerisinde Türkiye’de gündem yarattı. Bu haberlerin gündeme gelmesinin hemen ardından ise Şeyma Subaşı’ndan yanıt gecikmedi. Kişi hakkında yasal sürecin başlatıldığını söyleyen Subaşı, “Gündeme gelmenin yeni yolu: Şeyma’ya çamur at belki seni konuşurlar” diyerek durum hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Ünlü isim tarafından yapılan bu açıklamaların hemen ardından bir açıklama da Acun Medya’nın sosyal medya hesabından yapıldı. Açıklamada iddialara konu olan uygulamanın Acunn İnternet ve Bilişim Teknolojileri A.Ş tarafından hayata geçirildiği, art niyeti belli olan kişinin iddialarının hiçbir şekilde gerçek olmadığı ifade edildi.  Fikrin çok özel bir fikir olmadığı ve benzer uygulamaların televizyonda da olduğu yazılı açıklamada vurgulanırken, kişi hakkında yasal hakların sonuna kadar kullanılacağı da ifade edildi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler