Ana SayfaKimdirŞeyma Subaşı Kimdir

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Kimdir

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile evli olan  Şeyma Subaşı kimdir? Bir zamanlar müşteri olarak girdiği kafe’ye alınmayan şimdi o kafenin yeni sahibi olan  Şeyma Subaşı hakkında merak edilenler  Şeyma Subaşı kimdir, haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

 Şeyma Subaşı nerede doğdu? Şeyma Subaşı aslen nereli?

Şeyma Subaşı İstanbul da doğmuştur. Şeyma Subaşı aslen İstanbulludur.

 Şeyma Subaşı şuan kaç yaşında? Şeyma Subaşı hangi burç?

Şeyma Subaşı 28 yaşında ve yengeç burcudur.

Yengeç Burcu ünlüler

Şeyma Subaşı Kimdir ?

2 Temmuz 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışmasında boy göstermiştir.İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım programı mezunu olan Şeyma Subaşı,16 yaşından beri ünlü modacıların defilelerinde yer alıyor.

Gerek aşklarıyla,gerek iyi anlaşmalarıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti,Subaşı’nın 2009 ylında “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasına katılmasıyla tanıştı. Şeyma Subaşı yarışmadan 69.000 lira kazanarak ayrıldı.

Şeyma Subaşı bir dönem Acun Ilıcalı’ya ait olan Acun Medya tarafından yapılan “Yok Böyle Dans” yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalıştı.

Acun Ilıcalı İle Birlikte Çok Mutlu  

İlişkilerinin ne zaman başlandığı konusunda kesin bir tarih olmasa da Var Mısın Yok Musun yarışmasından sonra diye konuşuluyor. Birliktelikten 4 yaşında Melisa adında bir kızları var. Acun Ilıcalı eşi Zeynep Ilıcalı’dan boşandıktan sonra sosyal medya hesabından takipçilerine sık sık fotoğraf paylaşmakta.

Birçok insan tarafından ilgi gören Şeyma Subaşı’nın gelecek olan paylaşımları merak konusu.

Şeyma Subaşı Geçmişe Döndü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler