Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı "Acun Etek Giydirmiyor"

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı “Acun Etek Giydirmiyor”

Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başladıktan sonra tüm Türkiye’de daha yakından tanınan ve takip edilmeye başlanan Şeyma Subaşı, özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şeyma Subaşı tarafından yapılan bu açıklamalar özellikle Acun Ilıcalı ile olan ilişkisine dair bilinmeyenleri ortaya çıkardığı gibi takipçilerinin dikkatini çekti.

Özel Bir Dergiye Konuştu

Özel bir dergi için röportaj teklifini kabul eden Şeyma Subaşı, özellikle Acun Ilıcalı ile tanışma hikayesini anlattı.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı İle Nasıl Tanıştı?

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde ödül almak için gelen Acun Ilıcalı ve ekibi ile tanıştığını söyleyen ünlü isim, daha sonrasında kendisinin görüşmeye davet edildiğini söyledi. Yarışmaya kendisinin başvuru yaptığına dair farklı bir yanlış algının olduğunu söyleyen ünlü isim, yarışmaya tamamen davet usulü katıldığını ve her şeyin kendiliğinden oluştuğunu söyledi.

Özellikle Acun Ilıcalı ile bu yarışma sırasında tanıştıklarını söyleyen Şeyma Subaşı, ilişkilerinin kısa süre içerisinde ilerlediğini ve bu noktaya geldiklerini söyledi. Özellikle popülerliğin bazı olumsuz yönlerini yaşadığını söyleyerek kendisi ve ailesi için gelen eleştirilerden dolayı rahatsızlık duyduğunu vurgulayan Subaşı, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara da değindi. Acun’un sürekli kendisine şöhret olmanın ağır yüklerinin olabileceğini söylediğini, ünlü olduktan sonra herkesin kendisini sevmeyeceğini ve bu tip eleştirilerin geleceğine söylediğini ifade eden Subaşı, her gün bunlara şahit olduğunu da dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve ilişkisine dair yaptığı yorumları hatırlatılan güzel isim, ilişkilerinin yıkıcı olmayacağını ve birbirlerine açık olmalarından dolayı hiçbir zaman sorun yaşamadıklarını söyledi. Kimsenin telefon saklamadığını, her şeylerinin ortada olduğunu söyleyen Subaşı, özellikle birbirlerinin her şeyini bilmesinin ilişki için çok daha iyi olduğunu, ilişkinin bu bakımdan daha iyi bir şekilde ilerleyebildiğimi söyledi.

“Etek Giydirmiyor”

Acun Ilıca’nın kendisini gerektiği zaman uyardığını söyleyen Şeyma Subaşı, özellikle Acun’un etek giymesini istemediğini söyledi. “Yazlık yerlerde çok karışmasa da özellikle kalabalık ortamlarda ve İstanbul’da etek giymemi istemiyor” diyen Subaşı, Acun Ilıcalı’nın bu tür kararlarına da saygı gösterdiğini ve uyduğunu söyledi. Özellikle bazı zamanlarda bu tip eleştirilerine ve tepkilerine kızsa da Acun Ilıcalı’ya her zaman hak verdiğini söyleyen Subaşı, bu konularda sorun yaşanmadıklarını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler