Ana SayfaKültür ve SanatSerra Yılmaz İtalya'da Sanatseverlerle Buluştu

İlgili Postlar

Serra Yılmaz İtalya’da Sanatseverlerle Buluştu

Ünlü tiyatro oyuncusu Serra Yılmaz, Elif Şafak’ın romanından uyarlanan oyunu La Bastarda Di İstanbul Piçi oyunuyla İtalya’da sanatseverlerle buluştu. Elif Şafak’ın ünlü romanı Baba Ve Piç romanından uyarlanan İstanbul Piçi, 3 senedir İtalya’da kapalı gişe oynuyor. Ünlü tiyatro oyuncusu Serra Yılmaz’ın oyunda sergilediği üstün performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandı. Yeni

La Bastarda Di Beğeni Topluyor!

Ünlü oyuncu Serra Yılmaz geçtiğimiz sene La Bastarda Di İstanbul Piçi adlı oyunla İstanbul’daki üstün oyunculuğuyla İtalya’nın en önemli prestijli tiyatro ödüllerinden Persofene Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almayı dahi başardı. Serra Yılmaz ayrıca sahne aldığı tiyatro oyunlarında üstün başarısıyla geçen yıl İtalya’da Cuomo Uluslararası Ödülü’ne de layık görülmüştü.

Serra Yılmaz Gösterisi Devam Edecek

5 Mart’ta kadar Floransa’daki Rifredi Tiyatrosu’nda sergilenecek oyun daha sonrasında İtalya’nın değişik şehirlerinde oyunu sanatseverlerle buluşturacak. Angelo Savelli’nin romana sadık kalarak yazıp yönettiği oyunla 5 Mart’ta yeniden İtalya’da tiyatro severlerle buluşacak olan oyuncu Yılmaz, oyunlar için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Çok Güzel Yerlerde Oynadık

Toskana bölgesinde tarihi tiyatrolarda oyunlar oynadıklarını söyleye oyuncu, bu durumun kendi için de çok katkı sağladığını belirtti. 2017 yılı içerisinde Toskana yerine Venedik’te turne yapacak tiyatro ekibi, gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor. Venedik’te yapılacak etkinlikler için şimdiden tüm biletlerin satıldığı paylaşılırken, Türkiye’den bir oyunun yurt dışında bu kadar ilgi görmesi, Türkiye sanat dünyası için de önemli bir artı olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler