Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'den Hadise'ye şok sözler: "Kulak memeleri bile kilo almış"

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Hadise’ye şok sözler: “Kulak memeleri bile kilo almış”

Sunuculuğunu yaptığı programda şarkıcı Hadise’nin yeni imajı değerlendiren Seren Serengil, şoke eden sözler etti. Serengil, “Kulak memeleri bile kilo almış.” dedi. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında Deniz Akkaya ile birlikte sunuculuk yapan Seren Serengil, Cenk Eren’in de konuk olarak bulunduğu canlı olarak yayınlanan programda ünlü şarkıcı Hadise’nin yeni imajı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Serengil, Hadise’yi çok kızdıracak sözler etti.

Program konuğu Cenk Eren ile sohbet eden sunucular, bir ara ünlü şarkıcı Hadise’nin yenilediği imajı hakkında değerlendirmede bulunmaya başladı. Bu sırada Seren Serengil’den ilginç bir yorum geldi.

Hadise’nin yeni imajını beğenmediğini ifade eden Seren Serengil, “Onu sarı saçlarıyla daha çok seviyordum, bir de Sibel Can’la birlikte ola ola sanki ona benzemeye başladı, hatta geçen gün programı izlerken fark ettim Hadise fena halde kilo almış. Ben ona çok üzülüyorum, saçlarını kahverengi yaptırmış, bir de Hadise’nin kulak memeleri bile kilo almış.” diye bir yorumda bulundu. Hadise’nin Serengil’e ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Seren Serengil kimdir?

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler