Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Sağlık Durumu Nasıl?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Son dönemlerde yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle sevenlerini üzen, Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile herkesi sevindirdi. Eşi Chloe Loughnan ile Eftelya balıkçısı’nda giden ve burada eğlenen Serdar Ortaç, mekan çıkışında basının sorularını yanıtladı.

Centilmen Erkek!

Özellikle açıklama yapacağı için eşini önceden önce arabaya bindiren ve karısını üşütmek istemeyen Serdar Ortaç, ne kadar centilmen bir erkek olduğunu da göstermiş oldu. Basının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, özellikle Amerika turnesine çıkacağını söyleyerek hayranlarına da Müjde verdi. Amerika turnesi kapsamında pek çok farklı bölgede konser verecek olan sanatçı, böylece Amerika’da da sevenleriyle bir araya gelecek.

Testlerin Temiz Çıktı!

Hastalığı ile ilgili güncel durumu hakkındaki soruları da açık yüreklilikle yanıtlayan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yeni bir kontrollerin yapıldığını ve tüm sonuçlarını temiz çıktığını duyurdu. MR çektirdiğini belirten Serdar Ortaç, doktor tarafından yapılan kontroller sonucunda her şeyin normal olduğunu ve sağlığı konusunda artık endişe edecek bir durumun bulunmadığını söyledi. Serdar Ortaç yaptığı bu açıklama ile milyonlarca sevenin yüreğine de su serperken özellikle araca binerken küçük bir detay kameraların objektifine yansıdı.

Ehliyet Kemerindeki Hile Gözden Kaçmadı!

Daha önce araç kullanırken polisler tarafından yapılan denetimlerde ihmalkar davrandığı tespit edilen sanatçının, yine benzer davranışlarına devam ettiği görüldü. Öyle ki kullandığı araçlarda emniyet kemeri takmadan yolculuk yapması ile Serdar Ortaç, daha önce uyarı almıştı. Fakat emniyet kemerini koltuğun arkasından bağlayan şarkıcı, aracın alarm vermesini önlemiş durumda. Bu bakımdan benzer ihmallere sanatçının hala devam ettiği net bir şekilde görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler