Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'ın Eşi Chloe, Giydiği Bikini ile Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Eşi Chloe, Giydiği Bikini ile Yürek Hoplattı

Serdar Ortaç’ın Eşi Chloe, Giydiği Bikini ile Yürek Hoplattı

Serdar Ortaç hatırladığımız üzere  konser çıkışında hem yorgunluğun hem de alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanırken görüntülenmişti. Serdar Ortaç eşinden destek alarak yürümüştü. Doğrusunu söylemek gerekirse bu hali hayranlarını oldukça korkutmuştu çünkü Serdar Ortaç biraz bitkin görünüyordu. Bu günlerinde eşi Chloe Loughnan verdiği destek hayranları tarafından da beğeni topladı.

Serdar Ortaç 2014 yılında kendisinden 21 yaş küçük olan model Chloe Loughnan ile dünya evine girdi. Çiftin aşkı, boy farkını ve yaş farkını kapatıyordu. Çift Kuruçeşme’de muhteşem bir düğünle evlendi. Daha sonra ise Serdar Ortaç’ın şikayet ettiği kas ağrılarının sonunca “MS” hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Bu dönemde hayranları,eşi,ailesi,sanat camiası Serdar Ortaç’a destek çıktılar. Hastalığını henüz atlatamayan Ortaç zaman zaman kameraların karşısına yorgun çıkıyor. Ama eşinin desteği gözlerden kaçmıyor.

Chloe, Giydiği Bikini ile Yürek Hoplattı

Chloe Loughnan ile Serdar Ortaç Bodrumda tatile çıktılar. Güzelliği her fırsatta göz önünde olan Chloe Loughnan hastalığının yeniden nüksettiği zamanlarda eşi Serdar Ortaç’tan gözünü ayırmıyor. Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün Türkbükü’ndeki Galen Beach’teydi. Chloe, plajda cesur bikinisiyle boy gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Chloe bikinisi ile tüm bakışları üzerine topladı.

 

Chloe yürek hoplattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler