Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç Hep Aynı

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Hep Aynı

Serdar Ortaç Hep Aynı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nde sahne alan ünlü pop star Serdar Ortaç, yaklaşık bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı. Ortaç, hem eğlendi hem de eğlendirdi.

Sahne almadan önce  gazetecilerle bir araya gelen Serdar Ortaç, yeni çıkacak albümüyle ilgili bilgi verdi. Yaklaşık on şarkısının hazır olduğu albümde iki tane de Yıldız Tilbe şarkısı okuyacağını belirten Serdar Ortaç, konser bitiminde kayıtlar için hemen İstanbul’ a döneceğini belirtti. Eşi Chloe için yazmış olduğu albümün en iddialı şarkılarından olan ‘’Havalı Yarim”den kısa bir kesit sunan Ortaç, Yıldız Tilbe ile bir Çeşme buluşmasından da ortaya bomba gibi bir şarkı çıktığını vurguladı.

Eşi  Chloe ile ilgili soruları da cevaplayan Serdar Ortaç; bebek sorusuna da ‘’2019 yılı ”diyerek espirili bir cevap verdi. Eşinin şu sıralar iş hayatında yepyeni bir projeye imza attığını, yoğun çalıştığını ve kumaşından tasarımına kadar bizzat kendisinin ilgilendiği bir bikini koleksiyonunu hazırladığını söyledi.

GELENEĞİ BOZMADI

Basın mensuplarının türkü söylemek ile ilgili sorularına da İlerleyen zamanda bir türkü albümü hazırlayabileceğini söyleyen Serdar Ortaç, ‘’Gıybet”şarkısı ile sahneye çıktı. Her konserinde müzisyenleri, vokalleri ve dansçıları ile muhteşem şovlar hazırlayan Serdar Ortaç’ ın bu geleneği yine bozulmadı. ‘’Sizin sevginiz ve gücünüzle iyileştim” konuklarını selamlayan Serdar Ortaç’ ı izleyenler arasında annesi Nesrin Ortaç da vardı. Gece, şarkılar, davullu zurnalı; türkü ve oyun havalarının coşku dolu ritmleriyle sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler