Ana SayfaDizilerSelma Ergeç, Vatanım Sensin dizisinde Halide Edib Adıvar'ı canlandıracak!

İlgili Postlar

Selma Ergeç, Vatanım Sensin dizisinde Halide Edib Adıvar’ı canlandıracak!

Selma Ergeç, Vatanım Sensin dizisi kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu, dizide Türk edebiyatının önemli kalemlerinden yazar ve siyasetçi Halide Edib Adıvar’ı canlandıracak. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarının sezona damga vuran iddialı dizisi Vatanım Sensin’e başarılı oyuncu Selma Ergeç katılıyor. Tarihi sahneleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin kadrosuna dahil olan Ergeç, dizide Türk edebiyatının önemli kalemlerinden yazar ve siyasetçi Halide Edib Adıvar’ı canlandıracak.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı sezonun iddialı dizilerinden biri olan Kanal D’nin Vatanım Sensin dizisinde rol almaya hazırlanan ünlü oyuncu dizide, 1919 yılında İstanbul halkını ülkenin işgaline karşı harekete geçirmek için etkileyici konuşmalar yapan usta bir hatip olan Halide Edib Adıvar olarak izleyici karşısına çıkacak olan Selma Ergeç, iki yıllık aradan sonra iddialı bir rol ile geri döndü.

Selma Ergeç, geçen yıl Can Öz ile Almanya’da nikah masasına oturmuş ve Yasmin ismini verdiği kızını geçtiğimiz Nisan ayında dünyaya getirmişti. Bu nedenle ekranlara iki yıl ara vermişti.

Selma Ergeç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler