Ana SayfaÜnlülerŞehit Eren Bülbül'ün annesi Sezen Aksu'ya yanıt verdi: Ben de bir çocuk...

İlgili Postlar

Şehit Eren Bülbül’ün annesi Sezen Aksu’ya yanıt verdi: Ben de bir çocuk sevdim

Eren Bülbül’ün annesi, geçtiğimiz günlerde Şehit Eren Bülbül’ün fotoğrafı ve “Bir Çocuk Sevdim” şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan duyarlı sanatçı Sezen Aksu’ya yanıt verdi. Şehit annesi, oğlunu kastederek “Bende bir çocuk sevdim” dedi. Detaylar haberimizde…

Tek isteğim oğlumu öldüren katillerin yakalanması

Türkiye geçtiğimiz günlerde Trabzon’da PKK’lı teröristlerin şehit ettiği 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün acısı ile yanmıştı. Şehit annesi, oğlunun kara pabuçlarını göstererek “Öyle süslü püslü pabuçları yoktu benim oğlumun. İşte bu kara lastik pabuçları giyerdi yaz-kış. Şimdi ben giydim o pabuçları. Eren’imin şehit olduğu gün ayağındaydı bu kara lastikler. Tek isteğim oğlumu öldüren katillerin yakalanması. Kulağım gelecek haberde. Yoksa gözüm açık gider.” dedi.

Şehit annesi: Ben de bir çocuk sevdim

Bu acı olayın ardından usta sanatçı Sezen Aksu sosyal medya hesabından Eren Bülbül’ün fotoğrafı ile birlikte “Bir Çocuk Sevdim” isimli şarkısını yayınlamıştı. Acılı Şehit annesi Ayşe Bülbül, Aksu’nun duygusal paylaşımına “Ben de bir çocuk sevdim. İçim yanıyor. Sezen Aksu da anne bilir benim ne çektiğimi.” yanıtını verdi.

Sezen Aksu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler