Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final Mi Yapıyor?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi için gündeme gelen iddialar oldukça üzüntü yarattı. Özellikle yayınlandığı günden itibaren izleyenlerin oldukça sevdiği ve yakından takip etmeye başladığı dizisinin final yapacağı belirtildi.

Kerem Bursin, Gürkan Uygun ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi çok önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranları alıyordu. Fakat ilk üç sıralarda yer alamayan dizinin özellikle benzer şekilde devam etmesi halinde final yaparak ekranlarda yer almayacağı da uzun zamandan beri konuşuluyordu. Bu bakımdan gündeme gelen final iddiaları oldukça ikna edici.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final Yapabilir!

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. bölüm fragmanının paylaşılmasının ardından gündemde konuşulan final iddiaları ile ilgili henüz yapım ekibinden bir açıklama gelmedi. Fakat pek çok farklı isim tarafından gündeme getirilen Bu Şehir Arkandan Gelecek final iddiaları özellikle diziyi takip eden kişiler için oldukça üzücü bir durum yarattı. Açıklamalarda dizinin final yapacağı ve önümüzdeki haftalarda yayınlanacak son bölüm ile birlikte yayın hayatına son vereceği konuşuluyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölümde Neler Olacak?

Final iddialarının dışında, yayınlanan fragman dizideki olayların yeniden karışacağını gösteriyor. Ali’nin özellikle menajerlik teklifini kabul etmesiyle birlikte içerisine girdiği haya, Şahin ve Derin’i oldukça tedirgin eder. Ali’nin bu yaşamdan bir an önce kurtulmasını isteyen Şahin ve Derin özel planlar yaparken Ali’nin oldukça kararlı olması baba oğul ve Derin ile Ali arasında oldukça ciddi tartışmalarının yapılmasına neden olur. Diğer bir yandan ise Bora’nın polise verdiği ifade Tekin’i hedef gösterir. Polis yapılan şikayet üzerine Tekin gözaltına alınırken Tekin oldukça zorlu bir ifade sürecine girer.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler