Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Final 14 Haziran’da!

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final 14 Haziran’da!

ATV ekranları ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve 19 bölüm ekranlarda kalan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 14 Haziran itibariyle yeniden ekranlarda olacak.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm sonrasında ekranlara veda edecek dizi, özellikle büyük bir hayal kırıklığı yaratmış olarak Türkiye’de dizi tarihine geçecek. Kerem Bursin gibi çok önemli oyuncuların yer aldığı dizi, bugüne kadarki süreç içerisinde izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Fakat yayınlanan bölümler kısa süre içerisinde reyting sıralamalarının altlarına inmeye başladı. Reyting sıralamalarında istediği sonucu alamayan dizi, bu nedenle de ekranlarda kaldırma kararı ile karşı karşıya kaldı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final Bu Akşam!

Bu Şehir Arkandan Gelecek 20. final bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek ve artık yayınlanmayacak. Bu bakımdan final bölümünde yaşanacak olaylar ve hikayenin nasıl biteceği oldukça merak uyandırmış durumda.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final bölümünde Neler Olacak?

Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümünde yaşanacak olaylar ile ilgili detaylar fragmanda paylaşılmış durumda. Özellikle yaşanan olaylardan dolayı oldukça sinirli olduğu görülen Ali, intikam almaya karar vererek Tekin’in karşısına çıkar. Özellikle Tekin’in hayatına son vermek isteyen Ali, oldukça zorlanırken Şahin tüm bu olanlara engel olmaya çalışır. Fakat çok sinirli olan Ali, bu kararında oldukça kararlıdır ve vazgeçmek istemez.

Ali, Tekin’in peşine düştükten sonra onu ülkeden çıkarken yakalar ve son dakikada ona yetişir. Alev annesinin öldüğü yerde Tekin ile yüzleşirken, özellikle Ali’nin Tekin’i öldürerek intikamını alması beklenir. Yeni bölümde yaşanacak bu olaylar ile birlikte dizinin nasıl bir sonuca ulaşacağı ve dizinin ekranlara nasıl veda edeceği de oldukça merak ediliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

https://youtu.be/tBKgIUGb_qY

Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümü ile ekranlara veda edecek dizi için en çok merak edilen detaylardan bir tanesi popüler oyuncuların hangi projelere geçiş yapacağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler