Ana SayfaÜnlülerBu Şehir Arkandan Gelecek 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

ATV’de yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Bu Şehir Arkandan Gelecek, sekizinci bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı ile birlikte dizide yaşanacak yeni olaylar hakkında ipuçlarına ulaşılırken, özellikle Ali’nin büyük maça hazırlanma aşamaları dikkat çekti.

Derin’in Kritik Kararı!

Çarşamba akşamları yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm fragmanı aksiyon dolu anların yaşanacağı görülüyor. 7. bölümde mafya tarafından kaçırılan Ali ve Derin’in mafyanın elinden kurtulması ile birlikte ne yapacağını soru işareti olarak kalmıştı. Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. bölüm bölümde Derin’in Ali ile babası arasında bir seçim yapması gerekecek. Bu seçimden geri dönüşü olmayacağı gibi özellikle seçim yaptığı kişiyle birlikte Derin diğer kişiye de tamamen sırtını dönmüş olacak.

Ali Büyük Maça Hazırlanıyor!

Tüm bu olaylar yaşanırken Ali, Şahin’in borcunu kapatabilmek adına büyük ödüllü bir turnuvaya katılmaya karar verir. Şahin ise Ali’nin turnuvada birinci olabilecek kadar iyi olmadığını düşünerek üzülür. Fakat babasını zor durumdan kurtulması ve kendini bu alanda ispatlamak adına yoğun olarak çalışmaya başlayan Ali, oldukça kararlıdır.

Ali’nin hayatındaki diğer bir kadın Aslı ise oyun ile başlayan evlilikte giderek daha da kendini inandırmaya başlar ve Ali’yle daha yakından ilgilenebileceğini göstermeye başlar. Ali ise Derin ve Aslı arasında kalmaktan korktuğu gibi Aslı’nın ilgisi karşısında oldukça şaşırır. Son dönemlerdeki gizli hayranından gül almaya başlayan Nesrin ise bu konuda oldukça meraklıdır ve gülü kimin gönderdiğini merak eder.

https://www.youtube.com/watch?v=VC1x55TECg0

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler