Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Son dönemlerin en dikkat çeken dizilerinden birisi olan Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı ile yeniden konuşulmaya başladı.

ATV’de yayınlanmaya başlayan ve 6 haftadan beri yüksek izlenme oranlarına ulaşan Bu Şehir Arkandan Gelecek, farklı konusuyla dikkat çekiyor. Dizide bugüne kadar Ali ile Derin arasındaki aşk bir türlü başlamazken özellikle Derin’in ailesinin baskısı ve geçmişte yaşanan olaylar ikilinin önüne hep engeller çıkarıyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı ile ekranlara gelecek yeni bölüm hakkında bilgi alınabilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde yine bu imkânsızlıklar ön planda yer alacak.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. Bölüm Fragmanı Dikkat Çekiyor

ATV tarafından Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında da detaylar öğrenilmiş durumda. Her çarşamba akşamı ATV’de yayınlanan dizisinin bu akşamki yeni bölümünde yaşanacak olaylar ise şöyle gelişecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. Bölüm Fragmanı Ne Anlatıyor?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı özellikle Ali’nin annesinin mezarında Tekin ve Şahin ile karşılaşması ile başlıyor. Şahin, özellikle mezarlığa giderken Tekin’in orada olacağını düşünmezken 2 isim arasındaki düşmanlık mezar başında devam ediyor. Tüm bu anlara tanık olan Ali ise geçmişiyle ilgili yeni bilgilere öğreniyor. Yaşanan bu düşmanlık Ali’nin kafasını karıştırsa da tüm yalanlardan uzaklaşmak ve sakin bir yaşam sürmek isteyen Ali, Türkiye’den gitme konusunda kesin kararlı ve bunun yollarını arıyor. Fakat özellikle adamlarını mahalleye göndererek Şahin’in üzerine yollayan Tekin, Ali’nin kararını değiştirmesinde etkili oluyor.

Ali ve Şahin, Tekin tarafından gönderilen adamlara karşı sırt sırta mücadele verirken tüm bu yaşanan olaylar baba ve oğulun daha da yakınlaşmasını sağlıyor. Ali ve Şahin’in yaşadığı bu anlarda özellikle mahallenin desteğini alarak mahalleye gelen kişileri geri göndermesi ikili arasında yeni bir dönem başlatıyor.

Yiğit Köşeye Sıkışıyor

Dizide köşeye sıkışan diğer bir isim ise Yiğit. Mafyadan aldığı borcu bir türlü ödeyemeyen ve özellikle geminin batması ile birlikte ciddi bir zarara uğrayan Yiğit, mafya tarafından yapılan baskılar nedeniyle giderek tehlike içerisine giriyor.

Dizinin aşıkları ise yeni bölümde de yine pek çok sorunla yüzleşmek zorunda. Derin yaşanan olaylar sonrasında Ali ile bir araya gelerek olayları konuşmak isterken yine ailesi ve Yiğit bu konuda engel oluyor. Durumu öğrenen Ali ise artık Derin’i kaçırarak onu evden kurtarma kararı alıyor. Derin’in ortadan kaybolmasının ardından ise ailesi yine Ali’nin peşine düşüyor ve Şahin’in kapısına dayanıyor.

Yeni bölümde oldukça heyecanlı anların yaşanacağı Bu Şehir Arkandan Gelecek 7 bölümü ile birlikte izleyenleri yeniden ekranlara kilitleyecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Hakkında

Ay Yapım tarafından çekilen dizinin başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Alkaş, Nilperi Şahinkaya gibi usta oyuncular bulunuyor. Dizinin yönetmeni ise Çağrı Vila Lostuvalı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=6nOAUnAowp8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler