Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 3. Bölümde Neler...

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 3. Bölümde Neler Oldu?

Dün akşam Atv ekranlarında yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek yine pek çok soru işareti ile izleyicilerin yeni bölümü merak etmesine neden oldu.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara gelen ve oldukça sevilen diziler arasında yer almayı başaran Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizinin yeni bölümü dün akşam yayınlandı. 3. bölümü ile ekranlara gelen dizide konu izleyiciler tarafından daha net bir şekilde anlaşılırken dizideki heyecan daha da arttı. Özellikle yeni bölüm sonrasında izleyicilerin en çok merak ettiği detay 4. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını oldu. Fakat ATV yönetimi tarafından henüz 4. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bu nedenle Bu Şehir Arkandan Gelecek dördüncü bölüm fragmanı henüz izlenebilir durumda değil.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 3. bölümünde Derin ile babası arasında yaşanan ilişki daha da sert bir hale geldi ve babasının kızına gitmesi için izin verdiği görüldü. Babasının kendisini evden atması ile birlikte Ali’ye daha da yakın olmaya başlayan Derin’in özellikle Ali’nin Türkiye’de oturma izni olmaması nedeniyle sınır dışı edilecek olmasına karşı ilginç fikri dikkat çekti.

Derin İle Ali Evlendi

Ali’nin Türkiye’de kalabilmesi adına tek şart Türkiye’de ikamet eden birisi ile evlenmesi olurken Derin bu evlilik oyunu ile Ali’nin Türkiye’de kalabileceğini söyledi. Ali, Türkiye’de kalabilmek adına bu teklifi kabul ederken Derin ile Ali arasındaki ilişki de böylece başlamış oldu.

Evde İşler Karıştı

Derin’in ailesinde sinirler oldukça gerildi. Özellikler Derin’in Ali’yle fotoğraflarının basın tarafından gazetelerde kullanılması Yiğit’in de duruma tepki göstermesine neden oldu. Derin’in ailesi yaşanan olaylara anlam veremedi gibi kızını kontrol edememenin verdiği stres ve gerilim ile çok daha fazla tepki gösterdi. 3. bölümde dizideki kişiler arasındaki ilişkiler çok daha zorlu bir hale gelirken özellikle 4. bölümde yaşanacaklar şimdiden merak edilmeye başlandı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizi, yeni bölümü ile haftaya aynı kanal ve aynı saatte yine ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler