Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül Şimdi De Zehirlendi!

İlgili Postlar

Seda Akgül Şimdi De Zehirlendi!

Son dönemlerin en şanssız isimlerinden birisi olan Seda Akgül zehirlendiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile durumu hakkında bilgi veren Seda Akgül, zehirlenme nedeniyle tüm gün uyuduğunu açıkladı.

Önce Programı Sonlandı

Seda Akgül için ilk kötü olay program yapımcılarından geldi. Ne Seninle Ne Sensiz adlı programı sunması beklenen oyuncu, 1,5 ay sonrasında ekranlara veda etmek zorunda kaldı. İlk yayınlandığı dönemlerde program için büyük reklamlar yapılmış ve programın çok iddialı olduğu belirtilmişti. Fakat gelinen son noktada Seda Akgül için program sona ermiş oldu.

Kafesini Kapattı

Ünlü isim için bir sonraki kötü olay ise işletmeciliğini yaptığı kafenin kapatılması oldu. İşletmeci bulamayan ve bu nedenle çözümü kafeyi kapatmakta bulan Seda Akgül, ekonomik anlamda zorlandı. Ünlü isim için son olay ise zehirlenme oldu.

Zehirlendi!

Seda Akgül Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile durumu hakkında bilgi verdi. Küçük bir zehirlenme olayı yaşayan Seda Akgül, tüm gün bu nedenle uyumuş. Ciddi bir tehlikesi olmayan Seda Akgül, bu yaşadığı olay sonrasında hayata daha farklı bakmaya başlamış. Kendisini seven çok fazla kişi olduğunu gördüğünü ifade eden ünlü sunucu, bu durumun kendisi için büyük bir sevinç yarattığını söyledi.  “Hepimiz çok şanslıyız. Sadece var olmak bile buna neden. Günaydın.” Diyen ünlü sunucu, açıklamalarını bu sözlerle sonlandırdı. Ünlü ismin bu mesajları kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti ve desteklendi.

Seda Akgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler