Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül Kafesini Neden Kapattı?

İlgili Postlar

Seda Akgül Kafesini Neden Kapattı?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Seda Akgül kafesini kapattığını açıkladı. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde gündeme gelen haberlerde ünlü sunucunun ekonomik bir sıkıntı yaşamadığı fakat mekan için iyi bir işletmeci bulamadığından dolayı böyle bir karar aldığı belirtildi.

Programına Ara Verildi

Geçtiğimiz haftalarda Fox TV’de yeni bir programa başlayan Seda Akgül’ün bu programına da ara verilmişti. Büyük umutlarla ekrana taşınmış olmasına karşın istenilen başarıyı gösteremeyen programın akıbeti belli olmazken, Seda Akgül kafesini de kapatarak zorlu bir sürece girdi. Şu an için program ve kafenin ne olacağı bilinmiyor.

Sedosh Cafe Artık Yok!

Seda Akgül kafesini kendi isminden esinlenerek Sedosh Cafe olarak adlandırmıştı. Mekanın her ayrıntısını kendi zevk ve tercihlerine göre düzenleyen sunucu, bu konuda çok istekli olmasına rağmen iş yapamadı. İşletmeci noktasında bir isim ile anlaşmasına rağmen istedi sonucu alamayan ünlü güzel, sorunu kafeyi kapatarak buldu.

Kafe ile ilgili büyük umutları olduğunu ve bu konuda hala pes etmediğini söyleyen Seda Akgül, yaptığı açıklamada yeni bir mekan bularak farklı bir yerde yeniden başlangıç yapacağını ve bu sefer kendisinin bu mekanla daha fazla ilgileneceğini söyledi. Konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulunarak olayın tüm detaylarını aktaran sunucu, daha geniş, büyük bir bahçesi olan bir yer baktığını ve kısa süre içerisinde bu yer için çalışmaların da başlatılacağını duyurdu.

Seda Akgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler