Ana SayfaDedikoduSeda Akgül: "Bütün beylere bir duyurum var"

İlgili Postlar

Seda Akgül: “Bütün beylere bir duyurum var”

Son zamanlarda fazla kilolarından kurtularak fit bir görünüme kavuşması, bunun yanı sıra sadece dört ay süren evliliği ile gündemde olan ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşım ile erkeklere bir duyuru yaptı. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarının sevilen evlilik programı Kısmetse Olur’da sunuculuk yapan ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile erkeklere bir duyuruda bulundu.

Evinde çekilmiş, kusursuz bacaklarının ön plana çıktığı cesur bir pozunu paylaşan Seda Akgül, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımına “Bana aşık olduğunu, bayıldığını, çok önemseyip değer verdiğini iddia eden bütün beylere bir duyurum var…  Sabah doktora gittim. Tek arayan annemdi… Hanımlar akıllı olun!” notunu düştü. Akgül, bu paylaşımı yoruma kapalı olarak yaptı.

Seda Akgül, fala kilolarından kurtulup fit bir görünüme sahip olarak tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Geçtiğimiz yaz, Çeşme tatili sırasında verdiği bikinili pozları ile yaza damgasını vurmuştu. Bunun yanı sıra, dört ay süren evliliği ile de magazin gündeminde konu olmuştu.

Seda Akgül kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler