Ana SayfaDizilerBu Sayılmaz Reytingde Çakıldı

İlgili Postlar

Bu Sayılmaz Reytingde Çakıldı

Fox TV’de geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlanan Bu Sayılmaz dizisi, reytinglerde giderek düşüyor. Yayına alındıktan sonra fark yaratması beklenen ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Bu Sayılmaz dizisi için böylesine bir sonucun alınması kanal ve dizi yönetimini şaşırtırdı. Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen dizi, ancak 20. sıradan reyting sıralamasına girebildi.

Bu Sayılmaz Dizisi Başrolleri Çok Güçlü!

Dizi için beklentiler yüksekti. Zira dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ yer alıyor.  Bugüne kadar oyuncuların yer aldığı projelerin izlenme oranları yüksek olsa da son proje için benzer bir durum yaşanmadı. Özellikle reyting savaşının düşük olduğu yaz aylarında dahi dizinin beklentileri karşılamaması ve yüksek izlenmeye ulaşamaması, dizinin bitme noktasında da büyük bir işaret olarak kabul edildi.

Dün akşam itibari ile yayınlanan yeni bölümlerde birinci olan dizi Kanal D’de yayınlanan Meryem oldu. Bu Sayılmaz için önümüzdeki haftalar artık daha kritik olurken, alınan bu kötü sonuç sonrasında dizi için nasıl bir kararın alınacağı ve dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler