Ana SayfaDedikoduSarp Levendoğlu'nun Yeni Aşkı!

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu’nun Yeni Aşkı!

Sarp Levendoğlu’nun Yeni Aşkı Ortaya Çıktı!

2014 yılında nikâh masasına oturan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu çifti, Anadolu Aile Mahkemesi’nde evliliklerini noktaladı. Tek celsede ve 10 dakikada karara bağlanan boşanma davasının nedeni Sarp Levendoğlu’nun Derya Şensoy ile yasak aşk yaşaması olarak değerlendirilmişti.Sarp Levendoğlu,boşanma davasının ardından Derya Şensoy ile ilişki yaşamaya başladı.

Sarp Levendoğlu, Derya Şensoy ile ilişkiye başladı araları iyi olan çift altı aydır birlikte olduğu Derya Şensoy’la yollarını ayırdı. Sarp Levendoğlu ve uğruna üç yıllık eşi Birce Akalay’dan boşandığı yasak aşkı Derya Şensoy’un aşkları sona erdi.Bodrum’da arkadaşlarının yanına gidip tatil yapmak isteyen Şensoy’a sevgilisi izin vermedi. Bunun üzerine kavga eden çift, ilişkilerini bitirme kararı aldı. Şensoy ayrılığın ardından soluğu Bodrum’daki arkadaşlarının yanında aldı böylece ilişkileri sona erdi.

Oyuncu Sarp Levendoğlu geçen Ocak’ta üç yıllık eşi Birce Akalay’dan boşanmıştı. Bu evliliğin bitmesine sebep olarak Sarp Levendoğlu’nun Derya Şensoy ile Datça’da baş başa tatil yapması gösterilmişti. Boşanmanın ardından Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy birlikte ortaya çıkmıştı. İlişkileri bir dargın bir barışık devam ediyordu. Sarp Levendoğlu önceki gün yeni sevgilisiyle Datça Gabaklar Koyu’nda görüntülendi. Bakalım Derya Şensoy’un bu ilişkiye yorumu ne olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler