Ana SayfaÜnlülerSarp Levendoğlu ile Birce Akalay Neden Ayrılıyor?

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Neden Ayrılıyor?

Son dönemlerin en popüler çiftlerinden birisi olan Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın ayrılığı gündeme bomba gibi düştü.

Son günlerde çift hakkında pek çok farklı iddia gündemde konuşulurken özellikle basına sızan son haberde çiftin boşanma sebebi de öğrenildi. İddialara göre Sarp Levendoğlu’nun genç bir kızla aşk yaşadığı ve bu olayın ardından Birce Akalay’ın son kez şans verdiği fakat Sarp Levendoğlu’nun yine benzer hareketlerine devam etmesinin ilişkinin bitmesine neden olduğu konuşuluyor. Kadıköy’de bir gece kulübünde yeniden genç kızla görülen Sarp Levendoğlu’nun bu hareketi ünlü çiftin evliliğin de sonlanmasına neden olacak. Konu ile ilgili paylaşılan bilgilerde oldukça sert ifadeler kullanılırken özellikle ilişkiyi bitiren tarafın Birce Akalay olduğu tahmin ediliyor.

Sert İfadeler Kullandı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden boşanma kararı aldıklarını duyuran bu karar ile birlikte ihanet, yalan, bencillik, kırgınlık, yalnızlık gibi bir yazıyı paylaşan Birce Akalay, Ünlü Oyuncu ile ilgili tüm fotoğraflarını da sosyal medya hesabından tek tek silmişti. Bu yaşanan gelişmelere bakıldığında özellikte Sarp Levendoğlu’nun ilişkide sona gelinmesine sebep olduğu tahmin ediliyor.

Konu ile ilgili bugüne kadar çiftler tarafından net bir açıklama yapılmazken sosyal medya hesabı üzerinden Birce Akalay tarafından paylaşılan bilgilerin dışında herhangi bir paylaşım ya da açıklama yapılmadı. Fakat önümüzdeki günlerde boşanma davasının başlaması ve çiftin resmen boşanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler