Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSarp Levendoğlu 'İki İyi Çocuk' ile Geliyor!

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu ‘İki İyi Çocuk’ ile Geliyor!

Başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu ‘İki İyi Çocuk’ adlı son filminin çekimlerine Antakya’da başladı. “Ölene Kadar” adlı dizi filmi ile bu sezon pek ilgi göremeyen Levendoğlu, yeni sinema filminin çalışmaları için kollarını sıvadı.

Sarp Levendoğlu; bu sezon ocak ayında, ATV’de yayınlanan, Fahriye Evcen ve Engin Akyürek ile başrollerini paylaştıkları “Ölene Kadar” adlı dizi film ile izleyicilerle buluşmuştu. Dizi; beklenilen ilgiyi yeterince göremeyince, 13. bölümüyle final yapmıştı. Levendoğlu, bu kez yeni bir sinema filminin çekimlerine Antakya’da başladı.

Sarp Levendoğlu ile Sevcan Yaşar Başrolde

Levendoğlu, ‘İki İyi Çocuk’ filminin başrolünü Sevcan Yaşar ile paylaşıyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinden ‘Esra Gürbüz’ rolüyle tanıdığımız güzel oyuncu Sevcan Yaşar, Levendoğlu ile ‘İki İyi Çocuk’ filminde aşk yaşayacak.

Filmin Kadrosunda Başka Kimler Var?

Görüntü yönetmenliğini Argyrs Theos’un, müziklerini Derya Köroğlu’nun yaptığı ‘İki İyi Çocuk’ filminin başrolünde Sarp Levendoğlu ve Sevcan Yaşar ile birlikte yetenekli tiyatro oyuncusu Kazım Karakadıoğlu’da bulunuyor. Murat Serezli ve Hamdi Alkan’ın da konuk oyuncu olarak yer alacağı filmde, Günay Karacaoğlu, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy, Bülent Yıldıran gibi usta oyuncular rol alıyor.

İki İyi Çocuk Filminin Konusu Nasıl?

Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz’ın yaptığı, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmde; Sarp Levendoğlu polis karakterinde bulunuyor. Sevcan Yaşar; ‘Defne’ adında, Antakya korosunda şarkı söyleyerek ve turistik heykeller satarak geçimini sağlayan zarif bir kızı canlandırıyor. Kazım Karakadıoğlu ise kendisini polis zanneden, herkesin maskotu olmuş zihinsel engelli Ercan karakterinde rol alıyor. İzleyicileri hem güldürüp hem duygulandıracak olan ‘İki İyi Çocuk’ aynı zamanda Antakya’nın güzelliklerini de izleyicilerle buluşturacak.

Sarp Levendoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler