Ana SayfaÜnlülerSarp Akkaya Evlilik Teklifi İle Çok Konuşuldu

İlgili Postlar

Sarp Akkaya Evlilik Teklifi İle Çok Konuşuldu

Son önemlerde evlilik tekliflerinde çıta giderek yükselirken, Sarp Akkaya’nın yaptığı evlilik teklifi de son dönemlerin en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Sarp Akkaya Duygulandırdı!

Sinem Yalçınkaya’ya evlilik teklifi eden Akkaya, evlilik teklifi ile sevgilisini de oldukça duygulandırdı. Sinem Yalçınkaya ile Fenerbahçe’nin Ülker Sports Arena’daki basketbol maçına giden ve burada önceden organize ettiği evlilik teklifini yapmayı başaran Sarp Akkaya, tüm salonun önünde sevgilisine olan aşkını da dile getirdi.

Evlilik teklifi için Fenerbahçe’nin Olympiakos’la ile oynadığı maçı tercih eden Akkaya, büyük bir sürpriz yaşattı. Sıradan bir basketbol maçına gideceğini sanan Sinem Yalçınkaya,  maçı izlemeyi düşünse de karşılaştığı hoş sürpriz sonrasında göz yaşları eşliğinde bu özel teklife evet dedi. Uzun zamandan beri birlikteliği süren çift, bu evlilik teklifi sonrasında evlilik yolunda da ilk adımı attı. Çiftin ne zaman nikah masasına oluşturulacağı da merak ediliyor.

Sarp Akkaya Evlilik Teklifini Nasıl Yaptı?

Evlilik teklifini yapmak için devre arasını bekleyen Akkaya, skor ekranında ‘Sinem benimle evlenir misin?’ yazısı yayınlandıktan sonra Sinem Yalçınkaya’ya teklifini sundu. Özellikle yazı yayınlandıktan sonra salondaki binlerce kişinin önünde diz çöken ve sevgilisine evlilik teklifi yapan Sarp Akkaya, böylece sevgisini de herkesin önünde duyurmuş oldu.

Bu sürpriz kısa süre içerisinde sosyal medyada yer bulurken, pek çok kişi bu evlilik teklifinin evlilik teklifi bekleyenlerdeki beklentileri daha da arttırdığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler