Ana SayfaÜnlülerSanat Merkezi'ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

İlgili Postlar

Sanat Merkezi’ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Şehir Kahya Sokağı’nda bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin giriş kapısında yangın çıktı. Çevredekilerin yangını fark etmesi üzerine itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi . Güvenlik önlemlerinin alındığı sokakta itfaiye ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından polis ekiplerinin  olay yerinde yaptıkları incelemelerde sanat merkezinin bahçesinde şişe, çöp kovalarında plastik eldiven buldu. Sanat merkezinin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleme alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sanat Merkezi'ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

DÜNYANIN İLK VE TEK PARASIZ ÖZEL OKULU

Kadıköy’deki  Müjdat Gezen Sanat Merkezi gece saatlerinde kundaklandı. Görüntülerde; sanat merkezi önüne gelen bir kişinin benzin döküp ateşe verdiği görülüyor. Kundaklama sonrası sanat merkezinin girişinde hasar meydana geldi. Saldırı sonrası Müjdat Gezen ve çok sayıda sanatçı merkeze geldi. Gezen, olayla ilgili açıklama yaptı.

Gezen, “Yangınlar, alevler bizim içimizdeki alevleri söndürümez. İçimizde ateş farlı bir ateş. Atatürk ateşi, Cumhuriyet ateşi. Ona bir şey olmuyor . Burası dünyanın ilk ve tek parasız özel okulu” açıklamalarında bulundu.

ÜNLÜLERDEN TEPKİ GEÇİKMEDİ

Birçok ünlü isimde kültür merkezinin kundaklanması olayına sesiz kalamdı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımnlarla olayın çok çirkin bir saldırı olduğunu dile getirdiler. paylaşım yapan bazı ünlüler:

ŞÜKRAN OVALI :

Sanat Merkezi'ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

Burda okudum.Çok şey öğrendim.İyi insan olmayı,vicdanlı olmayı sevginin paylaşarak katlandığını, başka şehirlerden gelip aile olmayı en önemlisi insan olmayı çok kıymetli hocalarım ve okumakta olan tüm öğrencilere geçmiş olsun ve bu son olsun ..binlerce bedava okumuş ve hayata atılmış öğrencilerin emeği ,duası var orda . Yok olmayacak hiçbir zaman

EZGİ MOLA:

Sanat Merkezi'ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

Ömrümün en güzel 4 yılı geçti bu okulda… Kuruluş amacı öylesine güzel ki ! Müjdat hoca “dünyanın tek parasız özel okulu” der… Yemeğine bile -varsa cebinde para- 1 lira verirsin … Eğer bu eğitimi alacak yeteneğe sahipsen sınavlara girer okursun bu okulda.. Aklı hür, vicdanı hür güzel insanlar yetiştirme gayesindedir oraya gelen tüm öğretmenler ve severek izlediğiniz birçok insan orda eğitim almıştır.. Çok haince yapılan bu kundaklama olayını kınıyorum. Geçmiş olsun

DENİZ AKKAYA:

Sanat Merkezi'ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

Okul kundaklamak…nasıl bir cehaletin ürünü bu korkunç,acz içindeki fikir?
Ülkede daha çok okul hele hele sanata dair kurum açılmalı;açılmaz ise medeni bir toplum olarak anilmayacagiz.
Sanata değer vermeyen toplumlar dikkatle incelerseniz geri kalmış toplumlar;karar sizin kundakcilar…siz aslen bu ülkenin geleceğini yakıyorsunuz.

PINAR ALTUĞ:

Sanat Merkezi'ne Yapılan Saldırıya Ünlülerden Sert Tepkiler Geldi

Boyle bir saldiriya inanmak istemiyorum,kalpler bu kadar kararmis olmamali.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler