Ana SayfaDizilerSalı Gününün Galibi Hangi Dizi?

İlgili Postlar

Salı Gününün Galibi Hangi Dizi?

Salı günü yayınlanan programlar yüksek reyting rekabetinin yaşanmasını sağlarken özellikle Salı günü itibariyle bu haftayı galip bir şekilde kapatan programlar da açıklandı. Günün sona ermesiyle birlikte paylaşılan reyting raporlarında ön plana çıkmayı başaran dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. dizi günü galip kapatarak salı gününe damga vurmayı başardı.

Her salı gününün en iddialı yapımlarından birisi olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de yine benzer bir ilgi gördü ve reyting sıralamasının ilk sırasında yer almayı başardı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın birinciliğinde kapatılan gece de 2. sırada yer alan yapım Star TV’de yayınlanan Anne dizisi oldu. Dün akşam oldukça önemli bir bölümü ile ekranlara gelen Survivor ise dizilerin arkasından 3. sırada yer aldı ve böylece geceyi beklentilerin altında kapattı. Özellikle yayınlandığı gecelerde yüksek izlenme oranlarına ulaşarak dikkat çeken Survivor’da dün akşam iddialı yapımlar karşısında benzer bir performans gösterememesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte İlk 10

Dün akşam itibariyle rafting sıralamalarının nasıl oluştuğu ile ilgili paylaşılan listeye göre ilk 10 içerisine girmeyi başaran yapımlar şöyle; Müge Anlı ile Tatlı Sert, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz özet, Anne özet, Show Ana Haber, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Güldür Güldür Show tekrar ve Hayat Şarkısı.

Salı günü itibariyle yayınlanan programlar arasında rekabetin yüksek olması dikkatlerin Salı gününe çevrilmesini sağlarken, özellikle dün geceyi zirvede kapatan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gecenin yıldızı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler