Ana SayfaKimdirŞahan Gökbakar kimdir?

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar kimdir?

Diyarbakır’da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden minik Hüseyin Utku için yazdığı duygu dolu satırlar ile magazin gündeminde Şahan Gökbakar kimdir? Şahan Gökbakar, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eşitimleri aldı, kariyerindeki çalışmaları nelerdir? Şahan Gökbakar ile ilgili tüm detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Şahan Gökbakar nerede doğdu? Şahan Gökbakar aslen nereli? Şahan Gökbakar kaç yaşında? Şahan Gökbakar hangi burç?

Ünlü oyuncu ve yapmış olduğu filmlerle izlenme rekorları kıran sanatçı İzmir de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan oyuncu şuan  38 yaşında ve terazi burcudur.

İstanbullu ünlüler

Şahan Gökbakar Kimdir?

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Gökbakar, okul hayatına Ankara’da başladı. İlk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji’nde gördü. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek girmeyi başardı. Şahan Gökbakar, babası Osman Selçuk Gökbakar’ı 8. doğum günüde bir trafik kazasında kaybetti.

Şahan Gökbakar Kariyeri

?ahan Gökbakar, mezun olduktan sonra ?stanbul’a yerle?ti. Bir süre çeşitli reklam seçmelerine katıldı. Ardından Zıbın isimli bir program hazırladı. Zıbın programında çoğu reklam ve olayları alaya alırken mizah ve düşünceyi birleştirmişlerdir. Ayrıca TRT 1’de pazar günleri canlı yayınlanmış “7. Gün” programında beş hafta boyunca sunuculuk yaptı.Ardından daha önce Kamil Güler’in sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.

Zoka’dan sonra yine tv8’de Alper Mestçi ile beraber “Dikkat Şahan Çıkabilir” isminde bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı. Özellikle yaptığı Recep ıvedik, Bülent Binbaş ve Küçük Oskar tiplemeleriyle ilgi çekti.2007 yılında NTV’de yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı reality show programını hazırlamıştır. 2008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep ıvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur.
Ayrıca Kanal 1’de 4 bölüm olarak rol aldığı Kolay Gelsin adlı doğaçlama sitkom yayınlanmıştır. Eylül 2016’da Halkbank reklam filmi çekmiştir.

Şahan Gökbabakar’ın İlişki Hayatı

Uzun bir süre Doğa Rutkay ile birlikte olan Şahan Gökbakar daha sonra oyuncu Selin Ortaçlı ile 2015’de evlendi.

Selin Ortaçlı ile evli olan Şahan Gökbakar’ın Deniz Efe adında bir oğlu, Ela isminde bir kızı bulunmaktadır.

Şahan Gökbakar’ın  filmleri

7 Nisan 2006 Gen Tecrit Hastası

15 Şubat 2008 Recep İvedik 13 Şubat 2009 Recep İvedik 2

12 Şubat 2010 Recep İvedik 3

18 Ocak 2013 Celal ile Ceren Celal

21 Şubat 2014 Recep İvedik 4

19 Şubat 2016 Osman Pazarlama

2017 Recep İvedik 5

Televizyon programları

Dikkat Şahan Çıkabilir (tv8 ve atv) (2005)

Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben (NTV) (2006)

Zoka (tv8 ve Show TV) (2004)

Kolay Gelsin (Kanal 1) (2008)

Engin Jurnal (tv8) (2008)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler