Ana SayfaDedikoduSabriye'yi çıldırtacak büyük şok, Adem Tuğçe ile aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

Sabriye’yi çıldırtacak büyük şok, Adem Tuğçe ile aşk yaşıyor!

Survivor 2017 yarışmacıları Adem Kılıççı ve Tuğçe Melis Demir samimi görüntüleri ile gündeme geldi. Aralarındaki samimiyet dikkat çeken Adem ve Sabriye’nin aşk dedikoduları Sabriye’yi çıldırtacak cinsten. İşte detaylar…

Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı ve Tuğçe Melis Demir, samimi şekilde eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntüler iki yarışmacı arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu. Gözler, Adem ile samimi olan Sabriye’ye çevrildi.

Survivor’ın en azimli yarışmacılarından olan Adem Kılıççı ve Sabriye, yarışma sırasında birbirlerine samimi davranışlar sergilemesi sayesinde aşk yaşadıkları şeklinde yorumlara neden olmuşlardı. Sabriye, yarışma sırasında Adem Kılıççı’ya “Berna mı daha güzel ben mi?” diye sorular soruyor, Adem’i kıskandığını belli ediyordu. Herkes ikilinin arasında aşk olduğunu konuşurken, ortaya yeni bir haber çıktı.

Adem Kılıççı ve Tuğçe Melis Demir’in Çeşme’de samimi şekilde eğlenirken çekilmiş olan görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Samimi görüntülerin ardından çıkan aşk dedikoduları, Sabriye’yi çıldırtacak şeklinde yorumlara neden oldu. Şimdi gözler Sabriye Şengül’e çevrildi. Sabriye’nin Adem Kılıççı – Tuğçe Melis Demir aşkı iddialarına ne tepki vereceği merak ediliyor.

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler