Ana SayfaKimdirSabriye Adem’e Dert Yandı: Burayı Hak Etmiyorum

İlgili Postlar

Sabriye Adem’e Dert Yandı: Burayı Hak Etmiyorum

Survivor’a katıldığı ilk günden itibaren farklı eleştirilere maruz kalan Sabriye, geçtiğimiz günlerde Adem ile dertleşti.

Özellikle oynanan son ödül oyunu sonrasında kaybetmelerinin kendisine mal edildiğini söyleyen Sabriye, bu durumu kabul etmediğini ve oldukça üzüldüğünü söyledi. “Survivor’da kalmayı hak etmiyorum” diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sabriye, Adem’in kendini sakinleştirmesi ile teselli buldu.

Morali Bozuldu

Özellikle oyun sonrasında adına kendisine farklı eleştirilerin yapıldığını söyleyen Sabriye, tüm mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olarak görüldüğünü ve bu durumun da kendisini oldukça üzdüğünü belirtti.

Sabriye tarafından yapılan bu açıklamalar, aynı zamanda yarışmacının nasıl bir ruh hali içinde olduğunu da gösterdi. Adaya geldiği ilk günden itibaren yaşanan olaylara tepkisiz kalamayan ve aynı zamanda ağır bir şekilde eleştirilmekten dolayı da sitem eden Sabriye, yaşanan son olayların kendisi için çok ağır olduğunu ve kaldıramadığını söyledi.

Kendi işinin dövüşmek olduğunu ve en iyi kendine ringlerde gösterebileceğini belirten Sabriye, buna rağmen Survivor’da elinden gelen her şeyi yaptığını belirtti. Özellikle bu hafta sonunda oynanacak dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesi halinde elenmesi için ismi söylenecek ilk kişinin kendisi olduğunu söyleyen Sabriye, bu durumun farkında olduğunu fakat şu an için yapacak hiçbir şeyin olmadığını ifade etti.

Sabriye içindekileri anlattıkça gözyaşlarını da tutamazken, Adem Sabriye’ye teselli vermeye çalıştı. Özellikle Survivor’da kalmayı hak etmediğini söyleyen Sabriye’nin, bu açıklamaları Survivor Panorama gibi değerlendirme programlarında da geniş bir yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler