Ana SayfaDedikoduRüzgar Erkoçlar, "Kadınlara güvenilmez" sözüne açıklık getirdi

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar, “Kadınlara güvenilmez” sözüne açıklık getirdi

Hülya Avşar’ın programına konuk olarak katılan Rüzgar Erkoçlar, kadınlara güvenilmeyeceği konusunda ettiği sözlere açıklık getirdi. Erkoçlar, kadınlardan tepki alan sözleri hakkında “Programın tamamını izleyin arkadaşlar” dedi. Detaylar haberimizde…

Hülya Avşar’ın konuğu oldu

Dört yıl kadar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren ve hayatına erkek olarak devam eden Rüzgar Erkoçlar, Star TV ekranlarında Hülya Avşar’ın sunumu ile yayınlanan “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programının bu haftaki konuğu oldu.

Kadınlara güvenilmez

Hülya Avşar’a hakkında merak edilenleri samimi bir dille anlatan Rüzgar Erkoçlar, programın fragmanında nişanlısı Tuğba Beyazoğlu’nun kendisini güvenilir bir erkek olarak bulduğunu ve bunun için tercih ettiğini söylüyor. Erkoçlar’ın bu sözlerine karşılık Hülya Avşar’ın “Kadınlara güvenilir mi?” sorusuna “hayır” diye yanıt vermesi kadınların tepkisine neden oldu.

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Fragmanın yayınlanmasının ardından kadınlardan çok tepki alan Rüzgar Erkoçlar, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlayarak açıklama yaptı. Erkoçlar, videoda “Programın tamamını izleyin arkadaşlar.” dedi.

Bir Hülya Avşar Sohbeti programı, yarın akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler