Ana SayfaDizilerRüya Dizisi Bomba gibi başladı!

İlgili Postlar

Rüya Dizisi Bomba gibi başladı!

Dün akşam Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşan yeni dizi “Rüya” bomba gibi başladı. Fragmanı yayınlandığından beri izleyicinin merakla beklediği dizi dün seyircisiyle buluştu. Show Tv ekranlarında sıcak yaz akşamlarında seyirciye tutkulu bir aşk hikâyesi sunan dizinin başrol oyuncu kadrosu ise şöyle; Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengirlioğlu ve Ulaş Tuna Astepe’dir.

Rüya dizisinin konusu

Hazal Filiz Küçükköse’nin canlandırdığı Elif karakteri; tasarımcı olma hayalleri kurar, tekstil imparatorunun veliahtı Ceyhun Mergiroğlu’nun canlandırdığı Bulut Giray ile tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Elif’in üvey annesi onu bir apartman dairesine sahip olabilmek için kendisinden büyük bir adamla evlendirmeye çalışır. Aksaklık ve sorun peşlerini bırakmaz. Yani mutlu aşk kolay kazanılmayacaktır. Bunlarla uğraşırken bir diğer sorun da Bulut tarafından patlak verir. Bulut’un üvey erkek kardeşi Alaz’ın da bu tekstil devi aileyle ilgili kötü planları vardır. Daha da beter bir durum ise Alaz da Elif’e kör kütük aşık olur. Senaryo ilerledikçe işler epey kızışacak, seyircinin meraklı bekleyişi artacaktır. Elif ile Bulut’un aşkı ise tam bir muallaktır.

Rüya dizisinin oyuncu kadrosu ise şöyle;

Hazal Filiz Küçükköse, Elif Ardalı’yı

Ceyhun Mergiroğlu, Bulut Giray’ı

Ulaş Tuna Astepe, Alaz Noyan’ı
Özge Özder, Ruhşan Giray’ı

Atilla Saral, Cihan Giray’ı

Özge Sezince, Gülendam Büküm Ardalı’yı

Turgut Tunçalp, Faysal Ardalı’yı

Buse Varol, Şahika Aslan’ı

Funda Bostanlık, Yıldız Akarsu’yu

Goncagül Sunar, Vuslat Akarsu’yu

Emir Çubukçu, İnan Ardalı’yı canlandırmaktadır.

İkinci bölüm sabırsızlıkla bekleniyor.

İlk bölümüyle seyirciyi ekranlara bağlayan dizinin ikinci bölümü izleyenleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. İkinci bölümün fragmanı yayınlandığı andan beri televizyonlarda ve internet vasıtasıyla sosyal paylaşım ağlarında binlerce kişi tarafından izlendi. İkinci bölümün fragmanından da anlayacağımız gibi Elif ile Bulut’un aşklarına sahip çıkmak için zorluklarla mücadele edip duracaklar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler