Ana SayfaÜnlülerABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı KGB Ajanı Sandılar

İlgili Postlar

ABD ‘de Rus Model Victoria Bonya’yı KGB Ajanı Sandılar

Eski Playboy modeli yeni Isosyal medya  fenomeni olan Rus model ve TV sunucusu Victoria Bonya, Los Angeles Havaalanı’nda “casus olmakla” suçlanıp sorgulandığını iddia ettti.

RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN İLE İLGİLİ SORULAR SORDULAR

Güzel model Victoria Bonya, çantasında gizli video kameralar üreten bir firmanın kartviziti bulunduğu için casus olabileceği ihtimaliyle ABD’li yetkililer tarafından Los Angeles Havaalanı’nda sorgulandığını anlattı.

ABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı KGB Ajanı Sandılar

Bonya “Bana, Rusya’nın Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili sorular sordular.Benim Rus bir casus olabileceğimi düşündüler sınır dışı edileceğimi sandım dedi çok korktuğu anlaşılan güzel Görevlilerin daha sonra Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin istihbarat ve gizli servisi KGB ile ilgili sorular sormaya başladıklarını dile getirdi. Victoria Bonya, kendisine gizli serviste çalışıp çalışmadığının sorulduğunu da ileri sürdüABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı  KGB Ajanı Sandılar

ÖNCE ŞAKA YAPTIKLARINI DÜŞÜNMÜŞ DAHA SONRA CİDDİ OLDUKLARINI ANLAMIŞ

 Victoria Bonya “Önce şaka yaptıklarını sanarak gülmeye başladım. Ama aynı soruyu üçüncü kez sorduklarında ciddi olduklarını anladım” dedi. Daha sonra görevlilere sosyal medya hesaplarını göstererek gizli servis ile bir ilgisi olmadığını anlatmaya çalıştı. Victoria Bonya, görevlilerin sosyal medya hesaplarını inceledikten sonra havaalanından çıkmasına izin verdiklerini de sözlerine ekledi.ABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı KGB Ajanı Sandılar

İNSTAGRAMDA 5 MİLYON TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

Victoria Bonya, son dönemin en gözde Instagram kullanıcılarından biri. Bonya’ya bu sosyal medya platformundaki beş milyon takipçisinden de destek mesajları geldi. Monte Carlo’da yaşayan Rus model  uzun süredir birlikte olduğu İrlandalı işadamı Alex Smurfit’ten ayrılmıştı çiftin bu birliktelikten Angelina Laetitia  isimli bir kızları bulunuyor. Victoria kızıyla çekindiği fotoğraflarıda sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

ABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı KGB Ajanı Sandılar

 

ABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı KGB Ajanı Sandılar ABD 'de Rus Model Victoria Bonya'yı KGB Ajanı Sandılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler