Ana SayfaDizilerRTÜK, Flash TV'nin izdivaç cinliğini affetmedi!

İlgili Postlar

RTÜK, Flash TV’nin izdivaç cinliğini affetmedi!

RTÜK tarafından bir aydır takip edilen Flash TV ekranlarında yayınlanan ‘Hayata Dair’ isimli program, yeni formatında evlilik programına doğru değişiklik yapıldığı gerekçesiyle ağırlaştırılmış idari para cezasına çarptırıldı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Geçtiğimiz sezon izdivaç programları için kolları sıvayan RTÜK, işin peşini hala daha bırakmadı. RTÜK, izdivaç programlarına nefes aldırmıyor. RTÜK’ten son olarak nasibini alan Flash TV oldu.

[irp]

RTÜK’ten Flash TV’ye izdivaç cezası

RTÜK’ün yasaklaması ve verdiği ağır para cezaları neticesinde farklı formatlarda ekranlara gelen izdivaç programlarından Flash TV ekranlarında yayınlanan Hayata Dair isimli program, bir ay süresince takibe alındı. RTÜK’ün özellikle son günlerdeki yayınlarda programın formatında evlilik programına doğru değişiklik yapıldığını, programa eş arayan kişilerin de katıldığını tespit etmesi ile birlikte üst kurul tarafından kanalın reklam gelirinin yüzde 3’ü oranında ağırlaştırılmış idari para cezasına çarptırıldı.

[irp]

Esra Erol ne yapacak?

İzdivaç programındaki format değişikliğini net şekilde gerçekleştirmeyen Esra Erol belirsizliğini korurken, format değişikliği yaptığını iddia etmesine rağmen benzer bir içerikle yeni sezona girmesiyle RTÜK’e şikayet edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler