Ana SayfaDizilerRTÜK açıkladı: Artık izdivaç programları yayınlanmayacak

İlgili Postlar

RTÜK açıkladı: Artık izdivaç programları yayınlanmayacak

İzdivaç programları ile ilgili farklı bir iddia her gün ortaya atılırken, RTÜK’ten konu hakkında kesin bir açıklama geldi. RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, “Artık evlilik programları olmayacak.” diye bir açıklama yaparak çok tartışılan konu hakkındaki merakları giderdi. Peki izdivaç programlarının akıbeti ne olacak, yollarına nasıl devam edecekler? İşte yanıtı…

İzdivaç programlarının yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı sık sık tartışma konusu olurken, RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı konu hakkında açıklama yaptı. Ellialtı, tartışmalara son noktayı koydu ve “Artık evlilik programları olmayacak.” dedi.

İzdivaç programlarının KHK ile kaldırılacağı konuşulurken henüz kesin bir uygulama yapılmamış olmasının ardından RTÜK konu hakkında gerekli açıklamayı yaparak tartışmalara son verdi.

RTÜK’den izdivaç programları hakkında son dakika açıklaması

Son dakika açıklaması yapan RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, artık izdivaç programlarının eski formatında ekrana gelebilmesinin mümkün olmadığını, bundan sonra ancak farklı bir formatta yayınlanabileceğini açıkladı.

Artık izdivaç programları yayınlanmayacak

RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Basın İlan Kurumu’nun düzenlediği toplantıda soruları yanıtlarken izdivaç programları ile ilgili soruya “Artık evlilik programları olmayacak. Yayıncı kuruluşlar ile görüştük yeni dönemde evlilik programı başka formatta yayınlanacak. Geçen dönem benzeri evlilik programları yapanlara çok ağır cezalar verilecek.” diye yanıt verdi.

Yeni sezonda ekranlara gelmesi tartışılan izdivaç programlarının yeni formatının nasıl olacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler