Ana SayfaDedikoduronaldo' nun sevgilisinden cesur paylaşım

İlgili Postlar

ronaldo’ nun sevgilisinden cesur paylaşım

Ronaldo’ nun sevgilisinden cesur paylaşım

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’ nun hamile sevgilisi Georgina Rodriguez, Portekizli futbolcunun ailesiyle birlikte çıktıkları Ibiza tatilinden cesur bir pozunu yayımladı.

Ibiza’da tatil yapan 22 yaşındaki model Georgina Rodriguez, giydiği cesur bikinisiyle havuzun içine uzanarak şov yaptı. Altın top ödüllü dünya da milyonlarca hayranı bulunan, aynı zamanda dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yer alan, futbol da ise dünyanın en çok kazanan futbolcusu Cristiano Ronaldo, epey uzun bir süre dünyaca tanınan rus manken İrina Shayk ile birliktelik yaşayan ancak kimilerine göre Ronaldo’ nun kimilerine göre ise İrina’ nın aldatması sonucu birlikteliklerine son  vermişlerdi.

Daha sonra ünlü manken İrina Shayk yine dünyaca ünlü film yıldızı Brandley Cooper ile sevgili olmuş, dünya magazin gündeminden uzun bir süre düşmemişti. Şimdiler de ise İrina ve Brandley  çiftininde çocukları dünyaya geldi.

Uzun bir süre kendini toparlayamayan ve oynamış olduğu futbola bile zaman zaman bu ayrılık acısını olumsuz şekilde yansıtan Cristiano Ronaldo, bir süre sonra 22 yaşındaki ikiz çocuklarının annesi  Georgina Rodriguez ile birlikte olmustu. İkilinin 7 yaşındaki oğluna Cristiano Jr. ve haziran ayında doğan biri kız diğeri erkek ikizlerine Eva ve Matteo isimlerini vermişti. Ünlü Portekizli yıldız futbolcu daha da çocuk yapmak istediğini her fırsat da dile getiriyor ve daha da fazla çocuk yapacağa benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler