Ana SayfaDedikoduRojda Demirer Estetiksiz Haliyle Şaşkınlık Uyandırdı

İlgili Postlar

Rojda Demirer Estetiksiz Haliyle Şaşkınlık Uyandırdı

Rojda Demirer estetiksiz haliyle şok etti! Adı Efsane dizisinde “Seçil” karakteriyle, rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer de estetik harikası çıktı. Güzel oyuncunun önceki halini görenler şaşkınlık içinde kaldı!

Oyunculuk deneyimine tiyatro ile başlayan Rojda Demirer; tiyatrodan sonra sinema filmlerine, daha sonrasında da TV oyunculuğuna adım attı. Son yıllarda; ülkemizin en güzel kadın oyuncuları arasında gösterilen Demirer’in; estetik yaptırmadan önceki halini görenler büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Adı Efsane dizisinden ani bir kararla; dizinin birçok oyuncusuyla birlikte ayrılan güzel oyuncu, geçen yıl İbrahim Çelikkol ile birlikte rol aldığı “Kördüğüm” adlı TV dizisinde de iyi bir performans sergilemişti. Başarılı oyuncu, 2003 yılından beri de birçok dizi film çalışmasında yer almaktadır. Son yıllarda ise en az oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Demirer de meğer estetik operasyon furyasına katılanlardanmış.

Rojda Demirer Estetiksiz Fotoğraflarıyla Şok Etti!

Güzel oyuncu Demirer’in estetiksiz halini görenler gözlerine inanamıyor. Estetik yaptırmaya önce burnundan başlayan güzel oyuncu zamanla başka estetikler de yaptırmış. Son yıllardaki hali ise bambaşka; neredeyse ilk halinden eser yok! Güzel oyuncunun eski fotoğrafını görenler “bu kadarına da pes” demekten kendini alamıyor. İşte; Rojda Demirer’in zamanla değişimi…

Rojda Demirer Estetiksiz Haliyle

Rojda Demirer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler