Ana SayfaÜnlülerRojda Demirer Adı Efsane İle Parlıyor!

İlgili Postlar

Rojda Demirer Adı Efsane İle Parlıyor!

Rojda Demirer Adı Efsane dizisi ile yeniden ekranlara dönerken, şimdiden oyunculuğu ile ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj veren oyuncu, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Kırılgan Bir Yapım Var!

Rojda Demirer yaptığı açıklamalarda çok kırılgan bir yapısı olduğunu söylerken, dışarıdan göründüğü kadar güçlü olmadığını itiraf etti. Oyunculuğu hayatının odak noktasında tutan oyuncu, bu sektörü çok renkli olarak değerlendirdi. Kendi karakteri ve kişiliği dışında farklı rollere bürünmeyi eğlenceli bir iş olarak gören Rojda Demirer, bu oldukça iyi bir şekilde başarıyor. Her seferinde rolüne kendinden bir şeyler katarak geliştirmeye çalışan Rojda Demirer, bu sayede ekranların en sevilen ve en çok görülmek istenen isimlerinden birisi olmayı da başardı.

Gönderilmemiş Mektuplar Dönüm Noktası Oldu

İstanbul’a geliş hikayesini de anlatan Rojda Demirer, dönüm noktasının Gönderilmemiş Mektuplar olduğunu söyledi. Özellikle Ankara’da bulunduğu dönemlerde gelen bir teklif üzerine İstanbul macerasına başlayan oyuncu, ilk oyunu ile birlikte oldukça sevildi.

Yusuf Kurçenli tarafından yapılan bir teklif üzerine filmde yer alan oyuncu daha sonrasında farklı dizi tekliflerini de değerlendirdi ve tüm Türkiye tarafından tanındı. Melekler Korusun ve Geniş Aile gibi iddialı yapımlarda yer alan Rojda Demirer, bu filmleri hala unutamadığını söyledi.

Temelim Sağlam

Rojda Demirer yaptığı açıklamalarda özellikle temelinin çok sağlam olduğunu söyledi. Oyunculuktaki başarısını bu eğitimine bağlayan oyuncu, Ankara Radyosu Çocuk Saati’nden eğitim aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler