Ana SayfaDizilerReytingler Dizileri Eritiyor!

İlgili Postlar

Reytingler Dizileri Eritiyor!

Türkiye’de özellikle son dönemlerde reyting yarışında yenilenerek ekranlara veda etmek durumunda kalan diziler dikkat çekiyor. 2016 ve 2017 dizi sektöründe pek çok farklı dizi projesi geliştirilmiş olsa da dizilerin büyük bir bölümü düşük reytingler nedeniyle ekranlara veda etmek durumunda kaldı. Büyük tanıtımlar ve bütçeler ile çekilmiş olmasına karşın dizilerin reytinglerden olumsuz sonuçlar alması yayın hayatının hemen noktalanmasına neden oldu.

Tek Tek Kaldırıldılar

Bu konuda en çok dikkat çeken ise Gülümse Yeter oldu. 24. bölümleri ile ekranlara veda eden Gülümse Yeter özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyordu. Aşk Laftan Anlamaz ise yayın hayatı biten diğer bir dizi.

Cesur Yürek ise bu konuda oldukça önemli bir örnek. Özellikle Türk televizyonlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olan Deli Yürek ile özdeşen ve benzetilen Cesur Yürek’in televizyonlarda popüler hale gelmesi bekleniyordu. Fakat dizi sadece 21 bölüm dayanabildi. Büyük bir hayal kırıklığı yaratan diğer bir dizi ise Aşk ve Gurur.

Sadece 6 bölüm yayınlanan dizi, kısa süre içerisinde ekranlara veda etti. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve yüksek izlenme oranlarına ulaşması beklenen Bir Deli Sevda ise bu konuda hayal kırıklığı yaratan diğer bir dizi oldu. Düşük reyting oranları ile ekranlara veda eden diğer önemli diziler arasında Yıldızlar Şahidim, İçimdeki Fırtına, Hayat Bazen Tatlıdır, Babam ve Ailesi, Kara Yazı, Evlat Kokusu yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler