Ana SayfaÜnlülerRenkli Sayfalar Ekranlara Veda Ediyor

İlgili Postlar

Renkli Sayfalar Ekranlara Veda Ediyor

Sabah programları sırasında en çok sevilen ile ilgili takip edilen programlardan birisi olan Renkli Sayfalar ’da oldukça ilginç gelişmeler yaşandı.

Gündeme ve özellikle magazine ağırlık verilen programda yapım ekibiyle Kanal D yönetiminin anlaşma sağlayamadığı ve bu anlaşmazlık sonucunda programın sonlandırılmasına karar verildiği açıklandı. Yapılan bu açıklama sonrasında ekranın sevilen yüzlerinden olan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın da programa devam edebilmesi imkansız hale geldi.

Şimdi Ne Olacak?

Kanal yönetimi tarafından magazin dışındaki konularına ağırlık verilmesi istenirken fakat yapım ekibinin bu konuda listeyi uygun bulmaması daha sonrasında taraflar arasında anlaşmazlıklara yol açtı. 10 yıldan beri birlikte program sunan ikilinin bu şekilde kanaldan ayrılacak olması özellikle program hayranlarını üzdü.

Yapım ekibi tarafından başka bir kanalla anlaşılabileceğinin de sinyalleri verildi. Bu bakımdan Kanal D’de programın bundan sonra yayınlanmayacak olması üzüntü yaratmış olsa da başka bir kanalda aynı formatın uygulanabilmesi mümkün görünüyor. Yapılan açıklamalarda Şubat ayı itibariyle programın yayın hayatına son vereceği ifade edilirken bundan sonraki süreç hakkında yapılacak açıklamalar oldukça merak ediliyor.

10 yıldan beri televizyon ekranlarında olan ikilinin televizyon ekranlarından ayrılması beklemezken bu konuda farklı gelişmelerin yaşanabilmesi mümkün. Önümüzdeki günler itibariyle farklı bir kanal ile yapılan anlaşmalar resmen yapım ekibi tarafından da duyurulabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler