Ana SayfaSosyeteReferandum sonucu Ağaoğlu için tuzluya mal oldu

İlgili Postlar

Referandum sonucu Ağaoğlu için tuzluya mal oldu

İş adamı Ali Ağaoğlu, Cengiz Semercioğlu’nu arayarak “yüzde 65 ‘Evet’ çıkacak 26 kişiyle iddiaya girdim” demişti. Ali Ağaoğlu referandum sonucu çıkan netice ile iddiayı kaybetti.

Ağaoğlu’nun 10 milyon dolarlık garajı

2 MİLYAR dolara yaklaşan kişisel servetiyle hem Türkiye’nin hem de dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, kendisini sürekli magazin gündemine taşıyan süper lüks otomobillerinin tümünü Hürriyet için bir araya getirdi. Garajında değeri tam 10 milyon 127 bin TL’yi bulan 14 ‘AGA’ plakalı lüks otomobili bulunan Ağaoğlu, “Çocukluğumdan bu yana hep en iyi otomobilleri kullandım. Öyle son 10 yılda zengin olmuş parayı bulmuş biri değilim. Beni sonradan görmüş gibi eleştirenler, babamın zengin olduğunu, kolejde okuduğumu ve hep iyi otomobilleri kullandığımı bilmiyor” dedi.

Para harcamayı pek bilmem Son olarak 475 bin TL’ye Türkiye’de ilk elektrikli otomobili alarak gündeme gelen Ağaoğlu, şöyle konuştu: “Ben para kazanmayı iyi bilirim. Harcamayı ise pek iyi bilmem. Otomobil ve giyim kuşam dışında doğru düzgün para harcamam. Otomobil merakım ilkokul yıllarına dayanır. Babam varlıklıydı. İnşaatçı, sanayici ve çok iyi bir tüccardı. İstanbul’un Anadolu yakasının yüzde 80 inşaat malzemesini babam verirdi. Bugün Bağdat Caddesi’ni Bağdat Caddesi yapan insanlardan biridir. Onun da otomobil merakı vardı. Döneminin en iyi otomobillerini kullanırdı.” Otomobillerimi satmam, zaten alanın aklından zoru vardır

Ali Ağaoğlu referandum

Ali Ağaoğlu Kimdir?

 

Ali Ağaoğlu Yüzde 65 ‘Evet’ Çıkacak Diye 26 Kişiyle Girdiği İddiayı Kaybetti

İş adamı Ali Ağaoğlu, Cengiz Semercioğlu’nu arayarak “yüzde 65 ‘Evet’ çıkacak 26 kişiyle iddiaya girdim” demişti. Ali Ağaoğlu referandum sonucu çıkan netice ile iddiayı kaybetti.

Cengiz Semercioğlu, kendisini arayan Ali Ağaoğlu referandum sonucu da yüzde 65 oranında ‘Evet’ oyu için 26 kişiyle iddiaya girdiğini yazmıştı. Çıkan sonuçlara göre Ağaoğlu iddiayı kaybetti. Ağaoğlu, 26 kişiye çorabından takım elbisesine kadar Tom Ford marka kıyafetler alacak.

ETHEM SANCAK DA KAYBETTİ

Bir başka iddia kaybeden ünlü isim de iş adamı Ethem Sancak oldu. Hürriyet ekonomi yazarı Vahap Munyar, Sancak’ın yüzde 65 ‘Evet’ için 30 kişiyle takım elbisesine bahse girdiğini yazmıştı.. Referandum sonucu göre oda iddiayı kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler